Videón, ahogy két csecsen holttestet a földön húzva mutatnak be Kadirovnak

2023. március 29. 16:58

A csecsen hadúr a 15 éves fiával együtt nézte végig a jelenetet.

2023. március 29. 16:58
null

Csecsenföldön ismeretlen támadók tüzet nyitottak egy rendőrőrsre, ezt követően tűzharc vette kezdetét, aminek következtében a két támadó meghalt. A két holttestet a földön húzva hurcolták Ramzan Kadirov csecsen hadúr elé, aki az egyik fiával együtt tartózkodott a helyszínen. Az esetről videó is készült, amelyet alább tekinthetnek meg:

 

Nyitókép: Aleksey Nikolskyi / Sputnik / AFP

Kapcsolódó cikkek

Összesen 97 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kafabatka
2023. március 30. 13:22
Ez van,nem moralizálok. Miért is tenném,aki fegyvert ragad,az.... Nógrádi szerint egyébként rengeteg háború dúl a Földön,Afrikában gyakorta százezreket,néha milliókat ölnek meg. Ennek a valóságát el sem tudom képzelni,miközben keresztényeket gyilkolnak világnézetük miatt kegyetlenül. Hova álljak? Oda,ahol mondvacsinált okoknál fogva lebombázzák Irakot? Vagy oda,ahol az atomhatalom Oroszországot provokálják,és bizton számítanak támadó reakciójára elvárásuk szerint,ahol Európa lakosságának megélhetése és gazdaságának működése a tét ezen a pókerasztalon? Oda,ahol mindezt kockára tették a választók akaratától függetlenül? A technikai fejlettséget leszámítva tiszta középkor,de meglehet,hogy hasonlítunk a görög demokráciához,ami a rabszolgatartáson alapult. Azt hiszem,most egy "csak túl kell valahogyan élni" világ van.
Bell & Sebastian
2023. március 29. 22:28
Táncsicsov kiszabadítása nem sikerült, márciusi kesztyűbe dudajev.
nemessuri
2023. március 29. 21:28
Jasmakurin abfel, uzmugin te istahfan
Benedek Zsolt
2023. március 29. 21:09
Súlyos arc: https://www.origo.hu/nagyvilag/20221121-ramzan-kadirov-brutalis-fenyegetes.html
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik