Varga Judit Hajdú Péternek adott exkluzív interjút + videó

Az egykori igazságügyi miniszter kitálalt Hajdu Péter műsorában.

2024. 03. 27. 16:30
Forrás: Youtube
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Amikor visszamentem hozzá ’21 májusában, és beindult újra a terror, akkor elmondtam neki szinte kéthetente: Péter, nagyon kérlek, hogy változz meg, mert ha én egyszer leváglak a lelkemről, akkor én már soha többet nem akarlak se téged, se magamat, se senkit nem akarok már megmenteni, én már csak élni akarok szabadon – nyilatkozta Varga Judit egykori férjéről Hajdú Péter Facebook-oldalára feltöltött videójában. A volt igazságügyi miniszter Magyar Péternek hozzátette: 

nem fog érdekelni, hogy mivel zsarolsz, mivel fenyegetsz, én szeretnék most már tényleg szabad ember lenni.

– Állandóan attól kellett tartani, hogy Péternek milyen hangulata van – emlékezett vissza Varga Judit, majd felidézte: félt, hogy nem fogja abbahagyni az abúzust. – Volt, hogy egykori férje kijött a szobából, odament a konyhába, kivett egy kést, és elkezdett így járkálni egy késsel a kezében a házban – mondta az egykori miniszter.

A teljes műsor ma este 8-kor nézhető meg, a Frizbi TV YouTube-csatornán.

Borítókép: Varga Judit (Forrás: Facebook)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.