2024. 03. 28. Csütörtök Gedeon, Johanna napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Kék hírek

Dráma Budapest belvárosában, leütötték és kirabolták Gábor Zsazsa özvegyét

Hatalmas összegű tárgyat tulajdonítottak el tőle.

  • Dráma Budapest belvárosában, leütötték és kirabolták Gábor Zsazsa özvegyét

Megdöbbentő incidens érte Budapest belvárosában Frédéric von Anhalt herceget néhány nappal ezelőtt. Gábor Zsazsa özvegyét egy ötfős banda támadta meg a Duna-parton, ahol a 79 éves férfi összes nála található értékét eltulajdonították: köztük volt 11 milliót érő luxusórája is.

 

Ugyan ez az óra 30 ezer dollárt ér, nem szoktam vele villogni, mert nem az értéke miatt hordtam. Azért szerettem azt az órát, mert Zsazsától kaptam ajándékba

 

– mondta a Blikknek a herceg, majd így folytatta:

– Szeretek a Duna-parton sétálni, mert sok elméket idéz meg, ez volt a feleségem kedvenc helye Budapesten. Már majdnem az Erzsébet hídnál jártam, amikor körülvett öt ember – emlékezett vissza Frédéric von Anhalt.

– Nem beszéltek, rögtön támadtak. Leütöttek és a kezemet is kicsavarták, de nem álltam ellen. Ha megteszem, talán még súlyosabb lett volna a dolog. A szörnyű fájdalomra ébredtem, nagyon fájt a kezem és az oldalam, valamit a párna is tiszta vér volt a fejsebem miatt. A szálloda recepciósát kértem meg, hogy hívjanak egy mentőt, akik bevittek a Honvéd kórház ügyeletére – tette hozzá a német üzletember, akinek végül össze kellett varrni a fejsebét.

 

Bízom abban, hogy ott a korzón voltak biztonsági kamerák, két támadót ráadásul jól is láttam, fényképről is felismerném őket

 

– mondta reménykedve Gábor Zsazsa özvegye.

 

Borsonline

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!