A baloldali milliárdos barátnőjének adta médiabirodalmát

Varga Zoltán a Centrál Médiát, az egyik legnagyobb baloldali médiabirodalmat irányító, off-shore trükkjeiről elhíresült milliárdos a barátnőjére bízta a cég döntő részének irányítását – derül ki a Metropol cikkéből.

Magyar Nemzet
Forrás: Metropol2022. 11. 29. 10:14
null

Varga Zoltán a Centrál Médiát, az egyik legnagyobb baloldali médiabirodalmat irányító, off-shore trükkjeiről elhíresült milliárdos a barátnőjére bízta a cég döntő részének irányítását – derül ki a Metropol cikkéből.

A Metropol cikkeiből az utóbbi időben már kiderülhetett, hogy Varga Zoltán, akit a közelmúltban súlyos bűncselekményekkel – többek között százmilliós költségvetési csalással – gyanúsítottak meg, 

nemcsak zugligeti kastélyába költöztette be a barátnőjét, de lényegében megtette a Centrál első számú irányítójává.

Az utóbbi időkben fény derült arra, hogy Varga barátnője, Pácsonyi Daniella ma a cég legfőbb tartalmi főnöke, aki nemcsak a digitális portfóliót, de például a női magazin üzletág nagy részét is irányítja meglehetősen szerény szakmai múlttal – ami a Metropol forrásainak véleménye szerint leginkább egy rovatvezetői, szerkesztői munkára tenné őt alkalmassá – ez azonban nem egyedülálló jelenség. 

Kollégái visszaemlékezése szerint a hölgy stylistok „bőröndcipelő” segédmunkásaként jutott be a médiaiparba. Az is beszédes, hogy a baloldali milliárdossal bensőséges kapcsolatot ápoló Forbes magazin azonnal készségesen feltette Pácsonyit a legbefolyásosabb nők listájára. A Metropol információi szerint 

nemrég ő fogadta Varga Zoltán oldalán a hazai dollárbaloldal egyik legfőbb vezetőjét, Bajnai Gordont is, a legalább kétmilliárdot érő házban.

Az egykoron szanatóriumnak épült kastély az elmúlt években a Varga-féle baloldali milliárdosok vagyonszerzésének beszédes példája. A Trükkös Zotyónak nevezett tulajdonos, csak hogy az adófizetést elkerülje, a Brit Virgin-szigetekre és a pénzügyi szélhámosok paradicsomának számító Belize-re is „kijátszotta” az ingatlant. Oda, ahol néhány éve Bróker Marcsi próbált elrejtőzni a magyar hatóságok elől.

A teljes cikket a Metropolon olvashatja tovább.

Borítókép: Varga Zoltán és Pácsonyi Daniella (Fotó: Metropol/képernyőkép)



 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.