Az ATV élő adásában esett össze Kis-Benedek József

2023. március 22. 21:58

A csatorna az eset után rögtön reklámszünetet tartott.

2023. március 22. 21:58
null

Az ATV Mai téma című műsorában szerda este élő adásban esett össze Kis-Benedek József katonai szakértő. A Nemzeti Közszolgálati Egyetem (NKE) 74 éves oktatójának állapotáról egyelőre nincsenek információk, a csatorna az eset után rögtön reklámszünetet tartott – számolt be az Index.

Frissítés

Lapunk kereste az ATV-t, a csatorna az alábbi közleményt juttatta el hozzánk:

Kis-Benedek József a ma esti MaiTéma élő adása közben rosszul lett, rögtön megszakítottuk adásunkat, a kollégáink azonnal mentőt hívtak, akik gyorsan kiérkeztek a televízió székházába és szakszerűen ellátják.

A továbbiakról várhatóan holnap reggel adnak tájékoztatást.

Frissítés 2.0

A Telexnek az egyik beszélgetőtárs, a momentumos Tompos Márton 22 óra után a helyszínről azt mondta, Kis-Benedeket ellátták a mentők, és már jól van, szerencsére nem ütötte meg magát az ájuláskor.

Nyitókép: YouTube

 

Kapcsolódó cikkek

Összesen 129 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
counter-revolution
2023. március 23. 10:51
"Nagyon köszönöm az érdeklődést, fogalmam sincs, mi történhetett velem. Azt éreztem, hogy szédülök, forog velem a világ. Aztán eldőltem, mint egy zsák. Még folyik a vizsgálat, tegnap este óta itt vagyok a Honvédkórházban. Hálás vagyok a csatornának, gyorsan cselekedtek. Nem történt még hasonló sem velem korábban, úgy néz ki, valahol el kell kezdeni - tréfálkozott a humorát megőrizve a szakértő."
counter-revolution
2023. március 23. 10:07
"Jó hírek érkeztek Kis-Benedek József állapotáról, miután tegnap kórházba került, mert rosszul lett és elájult az ATV élő adásában. Reggelre jobban lett a 74 éves legendás biztonságpolitikai szakértő, Kis-Benenek József, akit késő este szállítottak kórházba, miután rosszul lett az ATV élő adásában – tudta meg a Naphire.hu. Az adást megszakították az ATV munkatársai és mentőt hívtak az idős szakemberhez. Az ATV műsorvezetője, Bodacz Balázs azonnal az idős szakember segítségére sietett, az adást megszakították. A Naphire.hu úgy tudja, Kis-Benedek József végig magánál volt, és az eset után a Honvéd kórházba szállították, ahol EKG-vizsgálatot végeztek rajta, ami azt mutatta, hogy nem súlyos az állapota." https://naphire.hu/cikk/kis-benedek-jozsef-allapot-atv-ajulas-mento
alex44
2023. március 23. 09:23
Mielőbbi jobbulást!
Halder
2023. március 23. 09:21
Nem értek vele egyet sok mindenben, de alapvetően nem a patkány magyar ellenes ember típus. Sajnálom ami történt, borzalmas lehetett főleg a hozzátartozóknak ezt nézni a tvben és aggódni. Jobbulást !!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik