A Fradi csúcsigazolást jelenthet be hamarosan

A tunéziaiak arról írnak, hogy a Ferencváros megállapodott a tunéziai válogatott középpályásával, Mohamed Ali Ben Romdhaneval és a labdarúgó klubjával. Az új Laidouni játékjogát 2,7 millió euróra taksálja a Transfermarkt, de a futballista szerződése június végén lejár, így ingyen kerülhet a Fradihoz.

Magyar Nemzet
2023. 06. 05. 7:33
Mohamed Ali Ben Romdhane
France's defender #03 Axel Disasi (L) fights for the ball with Tunisia's midfielder #15 Mohamed Ali Ben Romdhane during the Qatar 2022 World Cup Group D football match between Tunisia and France at the Education City Stadium in Al-Rayyan, west of Doha on November 30, 2022. (Photo by FRANCK FIFE / AFP) Fotó: FRANCK FIFE / AFP
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Ferencvároshoz közel álló Üllői129 portál szemlézte a tunéziai sajtóban megjelent értesülést, miszerint a labdarúgó NB I címvédője hamarosan bejelentheti Mohamed Ali Ben Romdhane érkezését. A tunéziai válogatottal a tavalyi vb-n szerepelt 23 éves középpályás ügyében a magyar portál megjegyzi, hogy valóban zajlanak az egyeztetések, de megállapodás még nem született a felek között. 

Mohamed Ali Ben Romdhane egyebek mellett azért is érdekes, mert állítólag már a téli átigazolási időszakban szerette volna őt megszerezni az FTC, de akkor a klubja, a tuniszi Esperanze nem engedte el a labdarúgót. A nyáron más lesz a helyzet, Mohamed Ali Ben Romdhane a szerződése lejártával érkezhet az Üllői útra. A középpályás az előző szezonban 33 tétmeccsen 13 gólt jegyzett, és egy gólpassza is volt. A Transfermarkt 2,7 millió euróra becsüli az árát. 

FRISSÍTÉS!

Borítókép: Mohamed Ali Ben Romdhane (Fotó: AFP)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.