Minden eddiginél röhejesebb kamuvideó jött Ukrajnából

2022. július 01. 10:46

Ezt talán még Sváby Andrásék se néznék be.

2022. július 01. 10:46
null

A négy hónapja tartó orosz-ukrán háború, mint az első igazi XXI. századi nagy konfliktus már hozott egy-két hamis, vagy hamisított videót, amelynek olykor a fősodratú média is bedőlt – emlékezetes például Sváby András és az ATV esete a kamu drónfelvétellel.

Most azonban egy olyan videó látott napvilágot, amelyről már az első látásra lerí, hogy fake. A felvételt egy ukrán nő osztotta meg a közösségi oldalán.

A vonuló orosz konvoj haladását egy számítógépes játékokban gyakori jelenet zavarja meg.

Hirtelen, a semmiből tört elő egy ukrán terepjáró és a videójátékokat megszégyenítő könnyedséggel tette a földdel egyenlővé az orosz csapatot. 

A videót itt nézheti meg.

 

Kapcsolódó cikkek

Összesen 87 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2022. július 03. 09:24
mandiner.ru
tjunior
2022. július 02. 09:53
Tehát az a hír hogy egy ukrán nő megosztott valamit egy közösségi média felületen. Nem semmi. Lesz majd arról is hír hogy özv. Lepsényi Egonné mit művel a fészbukon? A sok mandineres bolsi meg itt veri a nyálát :D
lofejazagyban
2022. július 02. 09:40
így nehéz lesz elhinnem, hogy az oroszok veszélyesek egész Európára.
jugabe
2022. július 01. 21:35
A nagy Tooooony Stark! :D
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik