2024. 03. 28. Csütörtök Gedeon, Johanna napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Kék hírek

Drámai pillanatok: életveszélybe került egy család az M3-as autópályán - videó

Majdnem tragikus baleset történt az M3-as autópályán. A kedélyeket borzoló esetet a Magyar Közút forgalomfigyelő kamerája rögzítette.

  • Drámai pillanatok: életveszélybe került egy család az M3-as autópályán - videó

Néhány nappal ezelőtt egy személyautó defektet kapott, emiatt nekiment az elválasztó korlátnak, megpördült az autó, így az a forgalommal szemben állt meg az M3-as autópálya belső sávjában. Az autóban egy család utazott kislányukkal,

Az édesapa bármilyen óvintézkedés és segítségkérés nélkül kezdte meg a kerékcserét, gyakorlatilag közvetlen életveszélyben.

A Magyar Közút káli mérnökségének művezetője az esetet észlelve azonnal a helyszínre sietett és saját testi épségét kockáztatva nemcsak a családot mentette meg egy esetleges balesettől, hanem még a defektes autót is sikerült kiszednie a forgalomból.

A közutas művezető a helyszínre érve nagyon gyorsan cselekedett, a folyamatos forgalom közepette a gyermeket kiemelte az elválasztósáv korlátja mögül és a család minden tagját biztonságban átjuttatta a leállósáv melletti szalagkorlát mögé.

Saját életét kockáztatva megkísérelte a defektes autó mentését is, ám ekkor egy személyautó szinte az utolsó pillanatban állt meg a kocsi előtt,

az utána érkező kisteherautó majdnem belecsapódott a két kocsiba, végül mindössze 10 centivel a személyautó mögött tudott megállni. Így a közutas művezető elsőként inkább a figyelemfelhívás mellett döntött, villogott az autóval és saját láthatósági mellényét lekapva, a feje felett pörgetve próbált jelezni az érkező sofőröknek. A rendőrség is a helyszínre érkezett, a művezetőnek sikerült egy gyors mozdulattal az autót is kimentenie a forgalomból és szerencsére végül a családtagok és a közlekedés többi résztvevője is megúszta sérülés nélkül az esetet.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!