Üresen állt a lezárt rakpart a hétvégén

A budapesti Fidesz arra kíváncsi, hogy meddig fog a kezdeményezéshez ragaszkodni Karácsony Gergely.

Magyar Nemzet
Forrás: Facebook2023. 03. 28. 10:03
20230222 budapest fovarosi kozgyules havran zoltan magyar nmezet Fotó: Havran Zoltán
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Nagyon magányosak voltunk a totál üres rakparton ezen a hétvégén is. Ha ilyen látványosan nem vonzza a budapestieket a lezárt rakpart, miért ragaszkodik hozzá mégis Karácsony Gergely?” – olvasható a budapesti Fidesz Facebook oldalán közzétett bejegyzésben, amihez egy videót is mellékeltek.

Az autósok kiszorítását egyébként két évvel ezelőtt kezdte meg Karácsony Gergely főpolgármester. Mint ismert, a Nagykörúton egyeztetés nélkül balesetveszélyes, ritkán kihasznált kerékpársávokat festettek fel, ami a pesti alsó rakpart lezárásával, valamint a Lánchíd és a Blaha Lujza tér elhúzódó felújításával együtt jelentősen megnehezítette a fővárosban a közlekedést. Emlékezetes, a főpolgármester úgy reagált az ezzel kapcsolatban őt ért kritikákra: „Hát szálljon ki a kocsiból, és menjen gyalog!”

Borítókép: Karácsony Gergely (Fotó: Havran Zoltán)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.