Videón, amint egy medve beront egy cukrászdába, és kulturáltan elfogyaszt hatvan darab süteményt

Próbálták, de nem igazán tudták eltántorítani.

Magyar Nemzet
Forrás: BBC2023. 05. 31. 12:15
A,Brown,Bear,In,The,Forest.,Big,Brown,Bear.,Bear, medve, kilövés, illusztráció, barna medve
270172469 Fotó: Canon Boy
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Nem várt vendég érkezett a connecticuti Avonban működő Taste by Spellbound nevű cukrászdába, egészen pontosan a garázsba. A barna medve legalább hatvan süteményt felfalt a BBC videója szerint, és bár az ott dolgozó alkalmazottak megpróbálták elijeszteni, az állat jól láthatóan nem akarta elhagyni a helyszínt, így eleinte nem jártak sikerrel. 

Mire autóval érkeztek a helyszínre, a medvének nem maradt más választása, gyorsan köddé vált, a rendőrség megjelenésekor pedig már rég messze járt. 

Az állami környezetvédelmi hivatal szerint Connecticutban nagyjából ezer-ezerkétszáz barna medve él, tavaly az állam 169 városa közül 158-ban észlelték őket.

 

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Shutterstock)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.