Nekiment a 444-nek Magyar Péter

2024. március 19. 08:16

Mutatjuk Varga Judit exférjének kakaskodását a portállal.

2024. március 19. 08:16
null

Nyitókép: Képernyőfotó

„Magyar Péter fenyegetése ellenére a HVG hétfő este megírta annak a rendőri jelentésnek néhány részletét, ami 2020 végén született a közte és akkori felesége, Varga Judit közötti veszekedés után. Magyar korábbi ezzel kapcsolatos posztjára a volt felesége egy olyan videóval reagált, ami a kapcsolati erőszakról szól. Most Magyar azzal vádolja a lapot – aminek a munkatársával előbb ő is beszélt a jelentésről, de később letiltotta a nyilatkozatát –, hogy az a rogáni propagandának asszisztál a jelentésben foglaltak megírásával. Ugyanakkor annak bizonyos részleteit most még meg is erősítette” – így kezdődik a 444 cikke, amihez hozzászólt Magyar Péter a 444.hu Facebook-oldalán.

„Milyen vicces, hogy a rogán bűncselekményével kapcsolatos posztomat elfelejtettétek szemlézni, most meg ezt a szösszenetett hoztátok össze” 

– írja Magyar kommentben.

 

A 444 egyébként így vezeti fel a cikkét az ominózus Facebook-posztjában:

„Miután a HVG-nek adott nyilatkozatát letiltotta, a cikk megjelenése után a Facebookon írta meg, szerinte mi történt.”

Íme, a poszt:


 

Összesen 397 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-75
2024. április 27. 02:08
🍓 ️ ­A­­­ ­d­ö­­g­­­ö­s­­­ ­­­l­­á­­­n­­­y­o­­­k­ ­­­v­­á­r­­n­a­­k­­ ­­­r­á­d­­­ 👉 𝗪­­­𝗪­­𝗪­­­.­­­𝗖­𝗨­𝗠𝟰­­­.­­­𝗙­­­𝗨­­­𝗡
Bastyaelvtars
2024. március 20. 18:26
Skywalker_bp Ezekkel kár vitaznod. Utolsó senkiházi elvtelen suttyó mind. Csak a rezsim mentegetese hajtja bármi áron. Nem érdekli ha nyilvánvalóan bűnöző mind, nem érdekli őket se korrupció se semmilyen torvenytelenseg. Ha éhen döglik is mert már úgy lepusztult az ország ezek akkor is védik Orbánt és a Fideszre szavaznak. Szektás fanatikus barmok.
Bastyaelvtars
2024. március 20. 18:14 Szerkesztve
Amikor már csak az erőltetett gunyolódás marad a birkáknak.... Rogan tóniék idegeskednek majd helyettetek is. Nyilvánvaló mindenkinek, még az itt kommentelgető hobbináciknak is világos, hogy a fideszben mennyi disznóság megy és most kiteregetheti a szennyest vki, aki belülről jön. Ezért is arulózza Magyart a sok vérbirka.
vanced
2024. március 20. 16:25
Jelentene-e nemzetbiztonsági kockázatot, ha bizonyíthatóan zsarolnák Orbán Viktort azzal, hogy a fia homoszexuális, miközben a politikájának az egyik pillére a magyarok megosztása az LMBTQ veszélyeinek felhánytorgatásával? Jelentene-e nemzetbiztonsági kockázatot, ha bizonyíthatóan zsarolnák Handó Tündét, mint az Országos Bírósági Hivatal elnökét azzal, hogy tudják, a férje homoszexuális orgiákon vesz részt rendszeresen, kábítószer hatása alatt, és ha nem nevez ki bizonyos jelölteket bírósági vezetőnek, vagy kaszál el más jelölteket? Jelentene-e nemzetbiztonsági kockázatot, ha bizonyíthatóan zsarolnák Orbánt azzal a ruszkik, hogy besúgó volt a felesége?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!