Műsorváltozás a Hír Tv-ben: adásba kerül a Frizbi Tv Varga Judittal készült interjúja

2024. március 28. 15:31

A csatorna ma este 21 órától műsorára tűzi a drámai felvételt.

2024. március 28. 15:31
null

Fotó: YouTube-képernyőmentés

Mint arról beszámoltunk, a volt igazságügyi miniszter, Varga Judit a Frizbi című műsorban részletesen beszámolt a Magyar Péterrel való házasságuk alatt történt verbális és fizikai abúzusról, illetve a zsarolás, megfélemlítés és a szabadságban való korlátozás több fajtájáról is.

Ezt is ajánljuk a témában

A Hír Tv bejelentette az előzetesen meghirdetett műsortervének változását, hogy ma este levetíthesse a felvételt. A felkavaró interjú 21 órától nézhető majd meg a csatornán.

Ahogy azt megírtuk, a szerda este publikált beszélgetést cikkünk írásakor már több mint 550 ezren látták és a YouTube „Felkapottak” listáján is az első helyen szerepel.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 191 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nguru
2024. március 29. 08:18
Szerintem Rákay a földön térdelve, zokogva tépi a szőrt magáról! A Magyar-Novák páros moziját legalább ötször annyian látták, mint a "Most, vagy soha"-t! Ráadásul ez ingyen van, nem került 6 milliárdba az adófizetőknek... :)
Spiritmonger
2024. március 29. 08:00
A bántalmazás vádja pusztán attól nem lesz igaz, hogy elmondják. Sőt, attól sem lesz igaz, hogy többször és/vagy többen is elmondják. Horrible dictu, még az sem számít bizonyítéknak, hogy az állítólagos sértett a bántalmazás vádját elhaló hangon és/vagy ártatlan tekintettel és/vagy nagy nyilvánosság előtt mondja ki. Varga Judit és Magyar Péter mindenfélét mondanak egymásra, de ezek közül egyik vádat sem bizonyították. Ettől függetlenül Magyar Péter nagyon nem korrekt, mert oda szart, ahol enni kapott, de ez független attól, hogy el kell hinni-e róla és/vagy neki bármit is bizonyíték nélkül.
Fed74
2024. március 29. 07:38
Varga László, volt 3/2-es kommunista ügynök!!!!! Ugye tudjuk ki ő!!!!!!!! Hajrá jucus csak a fidesz!!!!!
Fed74
2024. március 29. 06:43
Mikor lesz ez a korrupt pökhendi dög a Mónika show-ban megnézném???????
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!