2024. 03. 28. Csütörtök Gedeon, Johanna napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Kék hírek

Súlyos baleset történt a zánkai Erzsébet-táborban

Súlyosan megsérült egy gyermek, akire rádőlt egy rögzített focikapu a zánkai Erzsébet-táborban - közölte az Erzsébet a Kárpát-medencei Gyermekekért Alapítvány csütörtökön az MTI-vel.

  • Súlyos baleset történt a zánkai Erzsébet-táborban

Fotó: Illusztráció (Shutterstock)

Az alapítvány közleménye szerint a baleset szerdán, a kora esti órákban történt. A háromnapos osztálykiránduláson részt vevő gyerekek a strandon lévő sportpályán játszottak, amikor eddig tisztázatlan körülmények között kidőlt a focikapu.

A szervezők az Erzsébet-táborokban maximális személyi és egészségügyi biztonságra törekednek, a gyermek ellátását a táborban folyamatosan jelen lévő egészségügyi személyzet rögtön elkezdte - emelték ki, ismertetve: a parton szolgálatot teljesítő mentőtiszt azonnal megérkezett a baleset helyszínére és megkezdte az ellátást, emellett a táborban állomásozó Országos Mentőszolgálat esetkocsija és annak szakszemélyzete is jelen volt, valamint perceken belül mentőhelikopter is érkezett.

Tudatták: a gyermeket állapotának stabilizálása után a győri kórházba szállították.

A szervezők értesítették az illetékes hatóságot a balesetről, az alapítvány pedig belső vizsgálatot indított, és az okok tisztázása megkezdődött - írták, hozzátéve: a táborszervezők mélységesen együtt éreznek a családdal, együttműködnek a baleset körülményeinek feltárásában, és minden tőlük telhető támogatást megadnak a családnak.

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!