Kadirov: Engem már Lengyelország érdekel

2022. május 26. 07:33

Ukrajnát lezárt ügynek tekinti, már a lengyeleket fenyegeti a csecsen elnök.

2022. május 26. 07:33
null

Bár az orosz hadsereg még Ukrajnában sem érte el kitűzött céljait, a Mariupol bevételében fontos szerepet játszó csecsenek vezetője, Ramzan Kadirov már nyugatabbra tekint.

Egy Nexta által megosztott, szerda esti videóban a csecsen hadúr azt mondja: 

Kadirov egyben fel is szólította a lengyeleket, hogy jobban teszik, ha visszaveszik a fegyvereiket „a zsoldosaiktól.”

Nyitóképünk forrása a Nextra videója.

Kapcsolódó cikkek

Összesen 480 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
masikhozzaszolo
2022. május 27. 09:50
Ki hol harcol. A franciák szerettek harcolni az egész világon, ha Európát nézem, egészen Moszkváig harcolgattak. A németek is, Sztálingrádig. Az angolok csak a franciáknál, meg az egész világon. A spanyolok inkább a tengereken, meg Anglia ellen. Az amerikaiak bárhol, ahol engedték nekik. Oroszország, Kína coky. És Magyarországon, Lengyelországban leginkább az orosz, a svéd, a finn, az ukrán, a török, az osztrák, a német, a francia. De ez ismétlődhet.
binlaci
2022. május 27. 09:02
A lengyelek nem az oroszokkal fognak harcolni, hanem a volt lengyel területeket foglalják el. Valójában ugyan azt csinálják a lengyelek, mint az oroszok.
sorivo4
2022. május 27. 00:51
Lengyelország tabu.
sorivo4
2022. május 27. 00:40
Koncentráljanak csak Ukrajnára, ami nem lezárt ügy.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik