A Jobbik kirúgta Molnár Enikőt

2022. augusztus 17. 14:54

Eddig tartottak igényt szolgálataira.

2022. augusztus 17. 14:54
null
Bokor Gábor

Szerdán véget ért Molnár Enikő jobbikos karrierje, a Mandiner.hu úgy értesült, hogy a Jobbik a szerdai napon szerződést bontott Jakab Péter kabinetfőnökével. Portálunk úgy tudja, Molnár szerződése a hónap végéig érvényes. 

Vélhetően anyagi gondokkal ezek után sem kell majd szembenéznie Jakab Péter jobbkezének, ugyanis információnk szerint számítanak a szolgálataira az országgyűlési képviselő új mozgalmában, „A Nép Pártjában”. Úgy tudni, Jakab augusztus 20-án, a nemzeti ünnepen jelenti be hivatalosan, hogy új pártot alapít.

Érdeklődtünk a Jobbik sajtóosztályánál, meg tudják-e erősíteni értesülésünket, ám cikkünk megjelenéséig nem érkezett válasz. Továbbá arra is kíváncsiak voltunk,

Molnár Enikő kap-e végkielégítést a párttól.

Amint válaszolnak, frissítjük cikkünket. 

 

Kapcsolódó cikkek

Összesen 138 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Agricola
2022. augusztus 18. 11:39
Molnár Enikő kap-e végkielégítést a párttól?
Reszelő Aladár
2022. augusztus 17. 21:52
A mamuszt megtarthatja, vagy az is a frakcióé?
flesh ripper
2022. augusztus 17. 21:40
Olcsó sufnitetkos Parizeusné! Ritkaronda, igénytelen lumpenprolimaca.
hentes
2022. augusztus 17. 20:53
Ideje volt. Ugyanúgy szétverte a családját, mint Jakab. Ettől a riherongytól is megkérdezhették volna, hogy mikor látta utoljára a 3 kis gyerekét.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik