idezojelek

A baloldal árulása

A magyarországi balliberális ellenzék tele van hazaáruló, korrupt figurákkal.

Gajdics Ottó avatarja
Gajdics Ottó
Cikk kép: undefined

A magyarországi balliberális ellenzék tele van hazaáruló, korrupt gazemberekkel. Kemény szavak. Bár nem keményebbek, mint amiket ők szoktak a kormánypárti ellenfeleik fejéhez vágni. A különbség csak annyi, hogy a fenti kijelentésre egyre több konkrét bizonyíték kerül elő.

Lássuk a pőre tényeket! A harmadfokon eljáró Kúria ítéletében kimondta a minap, hogy Kovács Béla, a Jobbik egykori európai parlamenti képviselője – akit a pártban csak KGBélaként emlegettek – kémkedett, ezért, valamint költségvetési csalás és magánokirat hamisítása miatt öt év letöltendő fegyházbüntetésre ítélte. Kovács egyébként a 2000-es évek közepén tűnt fel a pártban, amelyet anyagilag is támogatott, valamint ő felelt azért, hogy az eredetileg oroszellenes Jobbik nyitott Moszkva felé.

Bélánk is idemenekült, feltehetően nemzetközi elfogatóparancsot kell kiadni ellene. Arról a Jobbikról beszélünk, amelyik később szövetséget kötött Gyurcsány Ferenccel, akinek a közéletből való eltávolítása érdekében tulajdonképpen megalakult. KGBéla Jobbikban való feltűnésének idején egyébként Gyurcsány zabrált villájában Totó kutya nem másnak nyaldosta a kézfejét a meleg hangvételű, baráti csevej közben, mint Vlagyimir Putyin orosz elnöknek.

Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

De börtönre ítélték nemrég Gyurcsány egykori kémfőnökét és tettestársait is. A botrányos Egymásért Egy-másért Alapítvány egyik kulcsfiguráját, Jakubinyi Róbertet és az NBH korábban kémkedéssel is vádolt, majd abban az ügyben felmentett volt főigazgatóját, Galambos Lajost, valamint az NBH volt műveleti osztályvezetőjét, Gyarmati Györgyöt folytatólagosan elkövetett hivatali vesztegetés bűntettében találták bűnösnek. Alapos az a gyanú is, hogy Gyurcsány Ferenc kormányzása idején, 2007 elején Galambos beengedte az NBH-ba az orosz Szövetségi Biztonsági Szolgálat EU-s bolgár szakembereknek álcázott embereit, hogy a magyar titkosszolgálat munkatársain hazugságvizsgálatot végezzenek el, és így szűrjék ki a Fidesszel állítólag kapcsolatban állókat. Bár Szilvásy György, Gyurcsány volt titokminisztere a mai napig tagadja az ügyészség vádjait, de a tényeket egyre fölöslegesebb tagadnia.

Botrány botrány hátán a közelmúltból, és a jelen sem különb. Elég, ha arra a gyomorforgató tevékenységre gondolunk, amit Gyurcsányné és balliberális társai az unióban művelnek hazánk lejáratására és a nekünk járó pénzek visszatartása érdekében. Ám itt a legfrissebb ügy, szintén az ő házuk tájáról: nyomozást indított a rendőrség a Mindenki Magyarországa Mozgalomhoz érkezett milliárdos külföldi támogatás ügyében. Alapos a gyanú, hogy a sokszorosan leszerepelt balliberális ellenzék, Márki-Zay Péterrel az élen, Gyurcsány Ferenccel a háttérben, már megint idegen érdekek szolgálatába szegődve, idegenektől származó pénz segítségével akarta megbuktatni a nemzeti kormányt. Ezeknek mindegy, hogy Moszkva vagy Brüsszel, Washington vagy a magánpénz-birodalom globalista urai, csak eladhassák magukat, elárulhassák a hazájukat.

Tényleg nagyon itt az ideje, hogy gondoljuk újra ennek a magatartásnak a törvényi tényállását. Mert jelenleg azt kell elviselnünk, hogy a hazaáruló, ha lebukik, először játssza a sértődöttet, majd a képünkbe röhög, végül kikiáltja magát a legnagyobb hazafinak. Az embernek kél káromkodni kedve...

Borítókép: Kovács Béla korábbi jobbikos európai parlamenti képviselő (Fotó: MTI/Kovács Tamás)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right
BORBÉLY ZSOLT ATTILA avatarja
BORBÉLY ZSOLT ATTILA

Biztató összefogás Erdélyben

Huth Gergely avatarja
Huth Gergely

Embert ügyvédjéről, Magyar Pétert Bárándy Péterről...

Novák Miklós avatarja
Novák Miklós

Szoboszlai Dominik: újra itt a farsang!

Szőcs László avatarja
Szőcs László

Negyven évünk Soros Györggyel

A szerző további cikkei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.