2024. 03. 29. Péntek Auguszta napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Kék hírek

Busz alá csúszott egy szabálytalan rolleres Budapesten

Busz alá csúszott egy szabálytalan rolleres Budapesten. A megdöbbentő balesetről videó is készült. A férfi a piros lámpa ellenére hajtott be a kereszteződésbe. A Hír TV által megkérdezett pszichológus szerint ezek az esetek azért fordulhatnak elő, mert az embereknek egyre kevésbé van félelemérzetük.

  • Busz alá csúszott egy szabálytalan rolleres Budapesten

Elképesztő videót rögzített egy autó fedélzeti kamerája Budapesten. A felvételen jól látszik, hogy egy rolleren ketten állnak. Nem veszik észre, hogy egy buszhoz közelítenek. A piros lámpán is áthaladnak, majd elcsúsznak.

– Ez egy igen életveszélyes mutatvány volt a fiataloktól – értékelte a látottakat a Hír TV által megkérdezett vezetéstechnikai szakértó. Csörgő László szerint kész csoda, hogy nem történt tragédia az esetből.

– A piros lámpán átmenni olyan, mint a kínai falat áttörni. Ráadásul jött a busz is, amely szintén személyszállító jármű, többen közlekednek rajta, ezért veszélyes hirtelen megállásra, irányváltoztatásra kényszeríteni, hiszen az a sok ember, aki rajta van, esetleg eleshet, megsérülhet – magyarázta a szakember.

A mostani eset is bebizonyította, hogy az embereknek egyre kevésbé van félelemérzetük erről már egy pszichológus beszélt.

– Ez nagyon jó példája annak, hogy akár meg is halhat valaki, ha nem veszi figyelembe azt, ami az úton történik – tette hozzá a szakember, Gyarmati Rita.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!