idezojelek

Futótűzként terjed az interneten Kunhalmi Ágnes vicces beszólása

Egy óvodai homokozóban komolyabb szavak hangzanak el.

Csépányi Balázs avatarja
Csépányi Balázs
Cikk kép: undefined
2024. 03. 27. 10:30

A Magyar Szocialista Párt társelnöke volt a napokban az InfoRádió Aréna című műsorának a vendége, ahol beszélt a pártjáról, terveikről és egyéb közéleti kérdésekről. Kunhalm Ágnes nagyon szeret interjúkat adni, láthatóan fürdik ilyenkor a reflektorfényben. Összevissza beszél mindenről, néha olyan, mintha maga sem tudná, hogy mit szeretne mondani. Pártjának a  Momentummal való kapcsolatáról a következőket mondta:

Azontúl, hogy Karácsony Gergelyt támogatjuk meg utálják a Fideszt, sok mindenben nem tudunk egyetérteni, ők valahogy most mindenkivel csatáznak, de az legyen az ő bajuk.

Komoly, megfontolt és előrelátó politikusi vélemény, szó se róla. Azonban ez nem meglepő, hiszen Kunhalmi eddigi szereplései már beárazták őt a pártjával együtt.

Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Korábban a Blikk Talk vendégeként elmesélte, hogy hétéves korától tizenhat éves koráig a színészi pálya érdekelte, de ahogy teltek az évek, a gyermekkori vágyak, álmok átalakultak. Azonban ezek az ifjúkori évek nem múltak el nyomtalanul, hiszen politikusként is kamatoztatta korábbi, ez irányú érdeklődését. A legemlékezetesebb alakítását az MTVA-székház elfoglalására tett kísérletben nyújtotta, amikor nekirohant a bezáródó ajtónak, és eljátszotta a hattyú halálát. Ezután a szánalmas műesés után a közösségi médiában közönségszavazást kezdeményeztek alternatív Oscar-jelölésére. Volt olyan is, hogy nem bírta ki nevetés nélkül a saját sajtótájékoztatóját; vagy megfeledkezve arról, hogy veszi a kamera, idétlenül pörgette a szoknyáját, majd integetni kezdett. 

Úgy látszik ez a gyerekes viselkedés a szocik társelnökének a sajátja, mert ettől a mostani szövegétől, hogy közösen utáljuk a Fideszt, bi-bi-bííí, még egy óvodai homokozóban is komolyabb érvek hangzanak el e homokozólapát birtoklásáért folytatott küzdelemben.

Itt tart ma a baloldal.

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, kattintson IDE!

 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right
Jeszenszky Zsolt avatarja
Jeszenszky Zsolt

Így lett Irán Izrael fő ellensége

Ágoston Balázs avatarja
Ágoston Balázs

Magyarország nem volt szószegő

Borbély Zsolt Attila avatarja
Borbély Zsolt Attila

A rendszerváltás mint tananyag

Huth Gergely avatarja
Huth Gergely

A történelem főutcáján

A szerző további cikkei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.