Lövések dördültek, miután legalább százan estek egymásnak + Videó

Két család konfliktusából lett a baj Kerepesen, hárman megsérültek, három embert pedig őrizetbe vettek a rendőrök.

Magyar Nemzet
Forrás: MTI2022. 05. 24. 9:21
null
Budapest, 2017. június 28. A Szerbiából hazatérõ magyar rendõri kontingens tagjai fogadásukon a Készenléti Rendõrség budapesti központjában 2017. június 28-án. A rendõrök a magyar-szerb határ szerbiai oldalán teljesítettek szolgálatot. MTI Fotó: Koszticsák Szilárd Fotó: Koszticsák Szilárd
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Két család tagjai összeverekedtek Kerepesen: legalább százan "feszültek egymásnak", és lövések is dördültek – közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság (PMRFK) kedden a police.hu oldalon.

Hárman megsérültek, három embert pedig őrizetbe vettek a rendőrök, miután a két család tagjai összeverekedtek a kerepesi Gyár utcában szombat este - írta a PMRFK.

Miután sikerült szétválasztani az embereket, a rendőrök golyóálló mellényt öltöttek, mivel a lövéseket leadó emberek az egyik ingatlanban rejtőztek el, és többszöri felszólításra sem működtek együtt.

Mivel nem engedelmeskedtek a rendőri felszólításnak, a Terrorelhárítási Központ műveleti egységét kérték a helyszínre, amely elfogta az addig a házban bujkálókat.  

A három előállított férfit fegyveresen, csoportosan elkövetett garázdaság bűntettének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vették. Letartóztatásuk indítványozását az ügyészség nem látta indokoltnak, ezért az eljárás további szakaszában szabadlábon védekezhetnek – áll a rendőrségi közleményben.

A helyszíni szemle közben két fegyvert lefoglaltak és fegyverszakértői vizsgálatra továbbítottak. Az elsődleges vélemény szerint gáz- és riasztófegyverekről van szó.

Borítókép: illusztráció (fotó: Koszticsák Szilárd)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.