Elképesztő

2024. március 28. 10:12

A magyar társadalom nem egészséges, és különben is, a kormány!

2024. március 28. 10:12
null
Szilvay Gergely
Facebook

Fotó: YouTube-képernyőmentés

„Az Apapara oldalt vivő Szél Dávid családpszichológus megfejtése hasonló volt Varga Judit állításairól, mint Mérő Vera és Péterfy-Novák Éva megfejtése, azaz nem túl nyakatekert gondolatmenetével megoldotta, hogy ne kelljen hinnie Varga Juditnak: szerinte egészséges társadalomban hiszünk az áldozatoknak, de a magyar társadalom nem egészséges, és különben is, a kormány! Elképesztő.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 32 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Patika
2024. március 30. 06:34
Kedves szilva! Csomasgold be magad nyerstésztába és ugrás a fazékba azután kövesd az alábbi versikét mielőtt meghemperednél a közéleti médiaprézliben, akkor talán ehető és emészthető is leszel mielőtt szarrá válva elhagyod azokat a Fidesz-seggeket, amiket naponta nyalsz az édes élet reményében. Tudod miért szólok? A szargombóc nekem büdös, ráadásul sosem jön be. Kiugrott a gombóc a fazékból, Utána a molnár fazekastol, Stol, stol, stol fazekastol
alexandrosz-2
2024. március 28. 20:36
Tehetetlen, hazudozó ócska kvótaribanc + egy mediapatkany, de abból is a legaljasabb. Most komolyan, ki a faxomat érdekel 2 bukott zsidesz szektás ármánykodása, göbbels tóni hangszerelésében? A blikk szennylap ehhez képest egy tudományos értekezés.
Lajoss
2024. március 28. 14:29
Jól van,Szilvi,téged is kipipáltunk…😉
bagoly-29
2024. március 28. 12:43
A pszichomókusok többsége már akkor sem volt normális, mikor még csak egy dologgal foglalkoztak: a pszichológiával (leánynevén: lélektan!), de mióta 77 területre specializálódtak, azóta meg pláne nem.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!