Vlagyimir Putyin: A népünk legyőzhetetlen

2022. augusztus 16. 11:43

Az igazságosságba vetett hit, az anyaföld szeretete, az önfejlesztés és az itteni emberek segítése, ezek a képességek teszik népünket legyőzhetetlenné – részletezte az orosz elnök a Travida Art fórumon.

2022. augusztus 16. 11:43
null

Minden olyan kísérlet, amely arra törekszik, hogy eltörölje a kultúránkat, hogy eltörölje Oroszországot, teljesen hiábavaló és ostoba – nyilatkozta Vlagyimir Putyin a Travida Art fórumon. 

 – tette hozzá. 

Az orosz elnök szerint az a fiatalabb generáció, amelyik képes álmodni és dolgozni, továbbviszi majd az orosz kultúra hagyományait, biztosítva a további generációk folytonosságát is – írta meg a TASZSZ. Annak ellenére, hogy a fesztivál résztvevői is különböző kultúrákat, különböző művészeti ágazatokat reprezentálnak, vannak közös értékeik: az igazságosságba vetett hit, az anyaföld szeretete, az önfejlesztés és az itteni emberek segítése – részletezte az orosz elnök.

Hozzátette,

Elmondta azt is Putyin, hogy Oroszország történelme azt tanította, hogy az emberek erőssége az egységben rejlik: „Ebben az évben a fesztivál szűk csapatában olyan fiatalok is vannak, akik a felszabadított Donyeck és Luhanszk térségből származnak. Ma itt vagytok, együtt, készek arra, hogy áldozatot hozzatok a közös célért, és tudjátok, hogy együtt vagytok erősek. Ezt tanítja nekünk Oroszország történelme”.

Nyitókép: MTI

Kapcsolódó cikkek

Összesen 194 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Agonosz
2022. augusztus 16. 22:53
Nem. Putyin elvtárs egy hatalomittas bekattant militarista barom,aki manipulálja az orosz népet,mossa az agyukat,és élősködik rajtuk. Nem ismerős ez az államfői viselkedés kedves magyarok?
MayorAnna 03
2022. augusztus 16. 20:42
Oroszország Anyácska védelme: szent kötelesség minden gyermeke számára. Ezért nincs olyan erő, mely legyőzhetné. ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ!
stug
2022. augusztus 16. 17:30
Menekülő turisták a szimferopoli vasútállomáson: https://www.youtube.com/watch?v=6AKdwmm2ap0
deven
2022. augusztus 16. 17:00
"nemzetünk ezen karakterei teszik a népünket legyőzhetetlenné" meg a hideg és az atomarzenál...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik