idezojelek

Kiderült Orbán legádázabb ellenfelének ördögi terve

Félelmetes, erre megy ki a játék.

Cikk kép: undefined

Félelmetes, erre megy ki a játék.

Felhévizy Félix éppen az egyik cikkéhez keresett háttéranyagot az interneten, amikor egy rendkívül izgalmas kutatási eredményre lett figyelmes. A legnagyobb brit közvéleménykutató cég, a YouGov még márciusban készített egy felmérést, amelyben azt vizsgálta, hogy hogyan ítélik meg az amerikaiak a kisebbségeik arányát a saját országukban. A kutatást tanulmányozva, egészen döbbenetes adatok jöttek ki. Érdemes néhány fontos és jellegzetes szegmensét felidézni az elemzésnek. 

A felmérésben részt vevők úgy ítélték meg, hogy az amerikai polgárok 41 százaléka fekete, 29 százaléka ázsiai, 39 százaléka spanyol ajkú és 27 százaléka őslakos indián. Miközben a valós adatok azt mutatják, hogy a társadalomban mindössze 12 százalék a feketék, hat százalék az ázsiaiak, 17 százalék a spanyol ajkúak és mindössze egy százalék az őslakos indiánok aránya. A válaszokból kiderül, hogy sokkal többnek érzik a kisebbségek százalékos arányát az amerikaiak, mint ahogy az a valóságban van. De ugyanez a súlyos megítélésbeli torzulás tapasztalható a felmérés szerint abban az esetben is, ha a kérdés a melegekre vonatkozik. A válaszadók ugyanis úgy vélik, hogy az amerikaiak harminc százaléka meleg és 21 százaléka transzgender identitású.

Ezek a számok is sokkal alacsonyabbak a valóságban. A tanulmány szerint ugyanis az amerikai társadalom mindössze három százaléka meleg és 0,6 százaléka transzgender. A felsorolt adatokat figyelembe véve nem különösebben meglepő, hogy a vegetáriánusok arányát harminc százalékra becsülik a megkérdezettek, miközben a valós arányuk csupán öt százalék. 

Mellbevágó számok, annyi bizonyos. De milyen következtetést vonhatunk le ezekből a valóban meglepő adatokból? 

Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Mindenekelőtt azt, hogy a baloldali lobbicsoportok rendkívül jó munkát végeztek az Egyesült Államokban. Hiszen az nyilvánvaló, hogy ezek az adatok nem véletlenek, ebben kőkeményen benne van a baloldal tudatos munkája. Az amerikai baloldal tematizálja a közvéleményt, hiszen gyakorlatilag leuralta az összes információs csatornát. A nyomtatott médiától a televízión keresztül egészen a streamingszolgáltatók által sugárzott filmekig, sorozatokig. Tehát az amerikai emberek napról napra hamis képet kapnak, a baloldal által kreált mesterséges világot, amelyben sokkal magasabb a kisebbségek aránya, mint a valóságban. Ezért születtek a felmérésben ezek a megdöbbentő válaszok. Eljutottunk oda, hogy a valódi többség kisebbségnek érzi magát ebben a nemzetközi, liberális baloldal által kreált világban. Ez a kutatás gyakorlatilag lerántotta a leplet a baloldal ördögi tervéről. Kiderült végre fehéren-feketén, hogy mi a valódi céljuk. 

A The American Conservative korábbi elemzéséből kiderül, hogy nem véletlen az sem, hogy az igazságszolgáltatás és az oktatás rendszerének megváltoztatásában dollármilliókkal elért sikerei után a tőzsdespekuláns, Soros György ráfordult az Egyesült Államok spanyol ajkú lakosságának politikai befolyásolására is. Ahogy írták, hatvanmillió dollárért megvásároltak a TelevisaUnivisiontól 18 spanyol nyelvű rádióállomást az Egyesült Államok legnagyobb spanyol ajkú lakosságával rendelkező nagyvárosaiban: Los Angelesben, New Yorkban, Miamiban, Houstonban, Dallasban és San Antonióban. Soros médiacsoportja így már az ország spanyol ajkú lakosságának egyharmadához jut el. 

Úgyhogy nincs megállás, mindent és mindenkit befolyásolni akarnak. Ez ugyan egy amerikaiakat szondázó kutatás volt, de ne legyenek illúzióink: Magyarországon is ez a cél, Orbán legádázabb ellenfele már szövögeti ördögi tervét.

– Tisztán látszik, hogy erre megy ki a játék. Ezért állnak folyamatos támadás alatt a hagyományos, konzervatív értékek úgy, mint a vallás, a család vagy éppen a nemzeti identitás – gondolta magában Felhévizy, és gyorsan elküldte a YouGov kutatás linkjét pár barátjának, majd folytatta a böngészést a neten.

Borítókép: Soros György (Fotó: Europress/AFP)

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, kattintson IDE!

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right
BORBÉLY ZSOLT ATTILA avatarja
BORBÉLY ZSOLT ATTILA

Biztató összefogás Erdélyben

Huth Gergely avatarja
Huth Gergely

Embert ügyvédjéről, Magyar Pétert Bárándy Péterről...

Novák Miklós avatarja
Novák Miklós

Szoboszlai Dominik: újra itt a farsang!

Szőcs László avatarja
Szőcs László

Negyven évünk Soros Györggyel

A szerző további cikkei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.