2024. 03. 29. Péntek Auguszta napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Színes

Egyre több helyen juthatunk hozzá a Szerencsejáték Zrt. játékoskártyájához

Több mint 40 százalékkal 4300-ra nőtt azon helyek száma, ahol elérhetővé vált a Szerencsejáték Zrt. játékoskártyájának regisztrációja. Ettől a hónaptól ugyanis a Magyar Posta is csatlakozott, így mintegy 1300 postán lehet már igényelni a játékosoknak egyedi előnyöket nyújtó szolgáltatást. A játékoskártyát mára több mint 600 ezer kártyabirtokos használja hétről hétre – közölte a Szerencsejáték Zrt.

  • Egyre több helyen juthatunk hozzá a Szerencsejáték Zrt. játékoskártyájához

A hat éve indult Játékoskártyával a nemzeti lottótársaság ingyenesen elérhető kényelmi funkciókat biztosít játékosai számára. A szolgáltatáshoz hozzárendelhetők például a kedvenc szelvények, így az értékesítőhelyen történő játéknál nem kell minden alkalommal újra a papíralapú segédszelvényt kitölteni. A kártya további előnye: ha a játékos elérhetőségként megadja az e-mail-címét, automatikus nyereményértesítést kap, valamint a 200 ezer forint alatti nyeremények a sorsolást követő nyolcvanadik nap után – amennyiben rendelkezésre áll a bankszámlaszám – automatikusan átutalásra kerülnek, ha addig nem vette fel a nyertes. Emellett a szolgáltatást igénybe vevők számára a játék is biztonságosabbá válik: a biztonsági szint beállításával ugyanis az esetlegesen elvesztett nyertes szelvényekkel elért nyereményt – a kártya hiányában – más nem veheti át.

Játékoskártyát minden terminállal rendelkező értékesítőhelyen lehetett már eddig is használni, viszont a Magyar Postával való együttműködésnek köszönhetően a szolgáltatás igénylése (azaz a regisztráció) már további 1300 helyen, összességében országosan már 4300 ponton lehetséges.

A felelős játékszervezés jegyében a kártya használatával lehetőség van az értékesítőhelyi szerencsejáték-vásárlásoknál is a játékra fordított összeg vagy a veszteség korlátozására napi, heti vagy havi időszakra és akár játékokra vonatkozóan is. E limitek beállításával elkerülhető a túlzásba vitt mértékű szerencsejáték – hangsúlyozza a közlemény.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!