Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Cristiano Ronaldo haza akart utazni a vb-ről, mert utál a kispadon ülni

Jánosy Károly

2022.12.08. 12:40

Megviselte a Svájc elleni 6-1-es győzelem Cristiano Ronaldót. Leginkább az idegeit, a pályán eltöltött mintegy 20–25 perc nem okozhatott gondot a futballcsillagnak. Fernando Santos portugál szövetségi kapitány csak csereként vetette be, és ez annyira felbőszítette a 37 éves játékost, hogy ott akarta hagyni a világbajnokságot.

 

Cristiano Ronaldo nem érzi jól magát a kispadon MTI/EPA/LUSA/Jose Sena Goulao

 

A portugál sportlap, a Record értesülései szerint Cristiano Ronaldo megbántva érezte magát miután kiderült, hogy a Svájc ellen nyolcaddöntőben nem számol vele kezdőként a kapitány. A meccs után leült Fernando Santosszal, és a feszült hangulatú megbeszélésen azzal fenyegetőzött, hogy azonnal összepakol és elhagyja Katart. Aztán mégis észhez tért, talán rájött, hogy a jó formában lévő csapat számára nagyon fontos a stabilitás és az egység, ezért meggondolta magát.

A portugál csapat tagjai elismerik, hogy Ronaldo szinte állandóan a „kirakatban van”, minden lépését figyelik, de azt azonban leszögezték: „nem engedhetik meg azt, hogy a sztár viselkedése, cselekedetei negatív hatással legyenek rájuk”, hiszen a csapat – különösen a svájciak elleni 6-1 után – a világbajnoki trófea megnyerésére is esélyes.

Ronaldo eddig nem nagyon villogott Katarban, csak egy büntetőből szerzett gólt, és az is jól láthatóan felbőszítette, amikor Dél-Korea ellen lecserélték. Mindenesetre a feszültséget oldandó, a közösségi médiában gratulált Santos válogatottjának.

„Csodálatos nap ez Portugália számára, történelmi eredményt értünk el.” – írta Ronaldo.
„Fiatal tehetségekkel teletűzdelt csapatunk nyert, minden elismerést megérdemelnek. Az álom tovább él! A torna végéig! Hajrá, Portugália!” – írta.

 

A spanyol médiában megjelentek némileg árnyalják Cristiano Ronaldo közösségi médiában kifejtett lelkesítő üzenetét, mert arról számoltak be, hogy a Ronaldo nem edzett együtt a cserejátékosokkal, inkább a kezdőcsapatban helyet kapókkal együtt készült a nagy siker után. A Marca azt írta, hogy a csatár afféle könnyített tréningen vett részt, pedig alig 20 percet játszott csak Svájc ellen. A meccsen egyébként annak a Goncalo Ramosnak szavazott bizalmat a kapitány, aki három gólt szerzett, s ez nyilván Santos döntését igazolja.

Mindeközben Ronaldo nővére, Katia Aveiro arra kérte bátyját, hogy a vele szemben elkövetett pofátlanság után térjen haza, egy olyan helyre, ahol „hálásak” neki.

Portugália szombaton Marokkóval mérkőzik a negyeddöntőben – Ramos szenzációs bemutatója után Ronaldo várhatóan ismét csak a kispadon kezd.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére