Elindult az idei Balaton-ellenes lejárató kampány

Bohár Dániel 888 borító jó
Vágólapra másolva!
A teletext nevű dollármédium megnyitotta a strandszezont.
Vágólapra másolva!

Az a baj a baloldali sajtóval és a balos pártokkal, hogy borzasztóan kiszámíthatóak. Nincs semmi meglepetés a viselkedésükben, cselekedeteikben. Például mindig elindulnak a választáson, amit aztán jól el is buknak, majd arról beszélnek, hogy nem is kellett volna elindulni, majd 4 év után újra megteszik.

Ez a helyzet az éves Balatont lejárató kampánnyal is.

Balatoni vagyok, így nyilván még az átlagosnál is erősebb az érzelmi kötődésem a tóhoz, de azt egyszerűen képtelen vagyok felfogni, hogy elvileg magyar emberek hogyan képesek a magyar tenger ellen beszélni? Nem értem! Van egy csodálatos tavunk, ami a normálisan gondolkodóknak a pihenést, a kikapcsolódást, a nyarat jeleneti, majd jön a dollármédia és elkezdi a Balaton mocskolását.

A teletext azzal nyitotta meg a szezont, hogy nagyon drága lesz a lángos, ezt minden évben leírják, viszont a magyarokat, ahogy a büféket szoktam nézni nem nagyon érdekli, ugyanis veszik és eszik a lángost. Ez volt az első támadás, de érkezik majd a többi is.

Most március van még, úgyhogy megspórolva nekik a munkát leírom, hogy mit kell megírniuk a következő hónapokban.

A drága lángos megvolt, jöhet az, hogy emiatt tönkremennek a vendéglátósok, majd az, hogy senki nem megy a Balatonra és üres minden.

Ezt az M7-es autópályán majd nagyon jól lehet látni. Ha ezek megvoltak, akkor lehet írni arról, hogy nagyon rossz a víz minősége, ha egyáltalán van víz, ugye?! Drágák a standbelépők és nincsen szabadstand, itt jegyezném meg, hogy a Balaton körül még mindig sokkal több szabadstand van, mint fizetős, de a tények ezeket sosem zavarják össze. Aztán lehetnek még ilyen extra témák, mint drágák a balatoni ingatlanok, pusztulnak a halak, algásodás is van, hogyha nem áll meg a "túl kevesen vannak" sztori, akkor meg lehet írni, hogy "túl sokan vannak" nem éri meg elmenni, és a legvégén a mindent ütő kártya: Fidesz.

Értem én, hogy a dollármédiának mindent le kell járatni, ami magyar, de arra azért kíváncsi lennék, hogy más országokban mit kezdenének azokkal az "újságírókkal", akik saját nemzetük egyik legnagyobb értéke ellen indítanak lejárató akciókat?