Frissítve / Galériával

2022.05.19. 12:09

Hárman meghaltak, amikor két autó frontálisan ütközött a 445-ös főúton, Kecskemétnél

A balesetben további két ember súlyosan megsérült.

baon.hu

Fotó: Donka Ferenc

Frissítve (15.43):

Helyszíni információink szerint egy előzési manőver vezetett tragédiához. A brutális erejű ütközéstől az egyik autó, egy zöld Mitsubishi a felismerhetetlenségig összeroncsolódott, a másik autónak, egy kék Opelnek kiszakadt a kereke és a motorja is.

Hürkecz Zoltán, a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője megkeresésünkre elmondta, hogy a Mitsubishiben öt férfi utazott, közülük hárman meghaltak a balesetben, ketten pedig megsérültek, az Opelben egy férfi utazott, ő is megsérült, a mentők kórházba szállították a másik két férfival együtt. 

A baleset pontos körülményeit a rendőrség vizsgálja.

Korábban írtuk:

A rendőrség közlése szerint csütörtökön 11 óra 10 perc körül a 445-ös út 4-es kilométerénél – Kecskemét térségében – két személyautó eddig tisztázatlan körülmények között frontálisan összeütközött. A balesetben hárman meghaltak, két személy pedig súlyos sérüléseket szenvedett. 

Fotó: Lehotai György

A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint az egyik járműből feszítővágóval szabadítottak ki egy embert. Az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában