Tass / Kunszentmiklós

2023.03.22. 09:46

Halálosan megfenyegette a halőröket a rapsic

A gyanúsítottat halőrök akarták ellenőrizni a Tassi-zsilip déli partján, az egyik stégnél 2022. december 16-án délután, mivel információjuk volt arról, hogy a férfi halat szokott lopni.

baon.hu

Forrás: shutterstock.com / illusztráció

Amikor a férfi kezében egy halakkal teli nejlonzacskót láttak, odaléptek hozzá és felszólították, hogy adja át a horgászengedélyét. Ám nem tett eleget a kérésnek, és a szatyrot a kabátja alá rejtette. Az ellenőrök ekkor ismét felszólították, hogy adja elő, ám a férfi inkább az erdőbe hajította azt. Ezt követően összeszedte a holmiját és beült a kocsijába, indulni készült – közölte a rendőrség.

Az ellenőrök megpróbálták őt visszatartani: egyikük megfogta a kormányt és a férfi karját, aki lassan gázt adott és pár métert előre is haladt, mit sem törődve azzal, hogy a halőr a járműbe kapaszkodik. Elmenekülnie azonban nem sikerült, végül intézkedtek az ellenőrök, és értesítették a rendőröket a történtekről. A férfit a kiérkező rendőrök előállították, azonban előtte még annyit odakiabált az egyik halőrnek, hogy „veled fogom a kollégádat agyonverni”.

A kunszentmiklósi nyomozók közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntette miatt hallgatták ki a dunaharaszti lakost. Az ügyben szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és az iratokat átadták az ügyészségnek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában