Gyilkosság

2022.12.07. 15:15

Megölte az apját, Csabán kattant a bilincs a magyarbánhegyesi fiú kezén – videóval

Gyilkosság történt szerdán délelőtt Magyarbánhegyesen, a feltételezett tettes elmenekült, a rendőrség nagy erőkkel kereste, végül a békéscsabai vasútállomáson fogták el.

Ny. L.

Fotók: Bencsik Ádám

Magyarbánhegyesen a József Attila utcában szerdán 11.45 körül összeszólalkozott egymással két férfi: a 45 éves apa és 25 esztendős fia. 

Egy harmadik, szintén 25 éves férfi odalépett hozzájuk, szét akarta őket választani, de a fiú egy késsel megsebesítette őt és édesapját is. Az apa a helyszínen életét vesztette, a harmadik férfi könnyebben sérült meg. 

Az első információk szerint a harmadik férfi könnyebben sérült meg. A késelő elmenekült, a rendőrség nagy erőkkel keresi. Helyszíni információink szerint az utcán történt a bűntény.

A késelő elmenekült, a rendőrség nagy erőkkel keresi.

A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatósága emberölés miatt nyomozást rendelt el.

Elértük a polgármestert, Sódarné Varga Gyöngyit, aki elmondta, egy tárgyalás miatt távol volt, s arra ért haza, hogy szirénázó mentőautó hangját hallja, majd a falu szélén rendőrök igazoltatják. A hivatalban dolgozóktól értesült arról, hogy mi történt.

Úgy tudjuk, a feltételezett tettes közfoglalkoztatottként dolgozott a településen és ma is megjelent reggel a munkahelyén, de aztán szó nélkül távozott.

16.15 Frissítés

A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Közterületi Támogató Alosztály munkatársai szerdán délután háromnegyed négy körül a békéscsabai vasútállomás várójában elfogták a feltételezett gyanúsítottat.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában