Frissen Fejérből

2022.09.27. 07:36

Egy autóbusz és több autó ütközött kedd reggel a 62-es főúton (frissítve)

Egy embert a tűzoltók szabadítanak ki az egyik járműből.

Katasztrófavédelem, Baráth Eszter

Forrás: police.hu

Több gépjármű, többek között egy autóbusz is érintett abban a balesetben, amely a 62-es főút 38-as és 39-es kilométerszelvénye között történt, Székesfehérvár térségében. A székesfehérvári hivatásos tűzoltók a megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett feszítővágóval szabadítanak ki egy embert az egyik kocsiból. A balesethez a társhatóságok is kiérkeztek, az érintett útszakaszt lezárták. A busz mintegy húsz utasáért mentesítő járat érkezik.

Frissítés: 

Szabó-Bisztricz Anett, a Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője kérdésünkre elmondta, hogy a 62-es úton nem sokkal 7:00 óra előtt történt baleset a börgöndi elágazó közelében. Tájékoztatása szerint három nyergesvontató, egy személygépkocsi, egy menetrend szerinti autóbusz és egy furgon ütközött. A nyergesvontatók egyike egy kőszállító kamion volt, egy másik pedig tartályoskocsi, utóbbi viszont üresen, rakomány nélkül közlekedett. A furgon vezetőjét a Katasztrófavédelmi Műveleti Szolgálat irányításával a székesfehérvári hivatásos tűzoltók szabadították ki a járműből. A szóvivő elmondta, információik szerint az autóbuszon 17 utas ült a sofőr mögött, közülük senki nem sérült meg. A mentésben résztvevők jelenleg is nagy erőkkel vannak jelen a helyszínen.

Frissítés: 

Székesfehérvár térségében rendőri irányítás mellett, váltakozó irányban, félpályán halad a forgalom.

Frissítés: 

A rendőrök feloldották a forgalomkorlátozást Székesfehérvár közelében.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!