A lakosság türelmét kérik

2022.09.27. 15:00

Átmeneti vízhiány várható több megyei településen

Átmeneti ivóvíz-zavarosodás, nyomáscsökkenés és átmeneti vízhiány várható Pusztaszabolcs és Adony településeken szeptember 29-én, csütörtökön.

Héjj Vivien

Forrás: Pixabay.com

A szolgáltató tájékoztatása szerint a fent említett településeket érintően a regionális ivóvíz távvezeték szivacsos mosatását, mechanikai tisztítását végzik szeptember 29-én. A munkálatok következtében 8 és 24 óra között az érintett településeken ivóvíz-zavarosodás, nyomáscsökkenés, esetleges vízhiány fordulhat elő.

Ez idő alatt az ivóvízhálózaton szolgáltatott ivóvíz átmenetileg opálossá válhat, egyéb paraméteriben semminemű változás nem várható, a víz továbbra is megfelel majd a szabványoknak.

A szolgáltató hangsúlyozza, a DRV Zrt. kiemelt figyelmet fordít a szolgáltatott ivóvíz megfelelő minőségére, amelynek fenntartásához a vezetékek mosatása, fertőtlenítése elengedhetetlen. Az ezzel járó kényelmetlenségekért a lakosság megértését kérik.

További információ a DRV-infóvonalon, a hibafelvevő szolgálatnál kérhető a 80/240240-es telefonszám 1-es menüpontjának hívásával. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában