Kocsis Máté Mesterházynak: Nem Superman vagy, csak egy bukott politikus, aki még a 2 százalékos MSZP-be se fér be!

2022. június 29. 11:27

A Fidesz frakcióvezetője Facebookon kommentálta Mesterházy Attila neki címzett posztját.

2022. június 29. 11:27
null

„Kösz Máté, rég röhögtem ilyen jót! Kocsis Máté szerint a KDNP ha egyedül indulna, akkor 8-12%-ot érne el. Én pedig Superman vagyok” – írta hivatalos Facebook-oldalán Mesterházy Attila, amelyre a Fidesz frakcióvezetője a következőképpen reagált:

 – írta kommentjében Kocsis Máté.

Címlapkép: Földházi Árpád

 

 

Kapcsolódó cikkek

Összesen 86 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
fodor-laci@freemail.hu
2022. június 29. 18:55
Te szánalmas szerencsétlen! Találtál ma valamit a dögkútban?
Palatin
2022. június 29. 17:19
Mesterházy látszólagos haladó szellemisége egyedül abban nyilvánul meg, hogy ha fejre állna, az alsó állkapcsán lévö szakálla a Tesla-márka szimbólumát formázná meg. Figyeld csak meg. Ezt én a modern kor jelének tartom, klimavédelem pur. Hahaha... Én öt egy mesterkélt, modoros figurának tartom, komolysága csak megjátszott, ami mögött csupán frusztráció és humortalanság lakozik. Ö magát többre érdemesnek tartja, mint amit elért, egy csalódott, keserü lélek. Az ilyen emberek véleménye soha nem lehet mérce. Merterházy egy rafinált ellenzéki, aki "mérsékeltnek" próbálja magát eladni, de nem tud kibújni a böréböl. Ö is csak egy Orbán-fóbiás figura, aki kétségtelenül az intelligensebb ellenzékiek közé tartozik, akivel legalább beszélni lehet. Mert a legtöbb ellenzéki politikus annyira sötét, hogy még normálisan beszélni se lehet velük. Képzelj el egy Jakabot, egy Szabó Timeát, egy Tordai Bencét, lehet ezekkel egyáltalán értelmesen szót váltani? Dehogy lehet. De a többi is nagyon hasonló. Elképesztö egy társaság. Az ember szinte örül, ha nagy nehezen elökerül egy ellenzéki, akivel, - mégha alacsony szinten is -, de beszélni lehet. Te úristen, mi lenne itt, ha ezek vezetnék az országot..... De ne feledjük, Mesterházy célja ugyanaz, mint Gyurcsányé: A budapesti, - volt SZDSZ-es, MSZP-s, ma DK-s lumpen-elit kezébe átjátszani az ország fölötti uralmat, hogy aztán ugyanúgy tovább fosztogathassák, ahogy azt a korábbi kormányzásuk alatt tették. Mert öket, - miután megnyítják a határokat -, az unió már ne fogja "jogállamisággal" vádolni, és ellenörizni sem fogja, szabad kezet kapnak, ahogy ezt 2006-ban is láttuk, amikor az uniónak egyetlen elítélö szava nem volt Gyurcsány vérengzései ellen. Mesterházy játssza a "békülékeny", "józanbelátású, kompromisszumra kész" libernyákot. De erre én csak azt tudom mondani, hogy AKI GYURCSÁNNYAL FÚJ EGY KÖVET, AZ RENDES EMBER NEM LEHET.
UzBence
2022. június 29. 15:56
Nem kene arra a szintre sulyedni. Latjuk onnan nehez a felszinre jonni. Szoval ez bunko volt...
zakar zoltán béla
2022. június 29. 14:50
minicsunáj miniagy
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik