Eljárás indult

2022.10.06. 10:32

Otthon termesztette a drogot két nyugat-nógrádi férfi

Egy 25 éves tereskei és egy 28 éves nógrádi férfi ellen folytat büntetőeljárást a rendőrség kábítószer birtoklása miatt.

Nool

Forrás: police.hu

Október 4-én tartottak kutatást a rétsági nyomozók egy tereskei és egy nógrádi lakos családi házában miután bűncselekmény gyanúja merült fel velük szemben. 

– A rendőrök a bűnügyi akció során a tereskei lakóház melléklépületében 3 tő kifejlett kannabisz növényt, valamint növényi törmeléket és azzal szennyezett őrlőt, míg a nógrádi családi ház szobájában egy tő marihuánát találtak meg és foglaltak le. Munkatársaim mindkét férfinél elvégezték a kábítószer gyorstesztet is, amely a kábítószer fogyasztását igazolta – mondta el hírportálunknak Tamás-Kovács Andrea, a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Forrás: police.hu

Hozzátette, hogy a rétsági nyomozók elfogták és előállították a 25 és a 28 éves férfit is, akiket kábítószer birtoklása vétség elkövetése miatt gyanúsítottként hallgattak ki. A bűncselekmény elkövetését mindketten elismerték.

Forrás: police.hu

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában