Szüret

2022.09.24. 13:12

Kőszegi szüret: Tömött sorok az utcákon - Hatalmas galériával frissítve

A meglehetősen borús időjárás ellenére is sokan vannak a város főterén és környékén. A fúvósok több helyen is zenélnek, míg az emberek a rég nem látott barátokkal beszélgetnek az éttermek teraszán vagy a büfékocsik előtt.

BEG

Fotó: Unger Tamás

Frissítés 15:00

A felvonulásra még az időjárás is a résztvevőknek kedvezett. Az utcákon tömött sorokban várták az érdeklődők a felvonuló zenészeket, táncosokat, résztvevőket. Mint mindig, úgy idén is a felvonulás végén Básthy Béla polgármester engedélyt adott a szüret megkezdésére.

A hangulat a felvonulók és a nézők körében kifejezetten jó volt, a különböző szekereken, vagy akár buszon hangosan szólt a zene, mulattak a résztvevők. A gyerekeknek még cukorka is jutott néha. Néhány szerencsésebb felnőttet pedig egy pohár borral leptek meg a felvonulók. 

 

Korábban írtuk:

Ételből és italból nincs hiány: kolbász, lángos, hamburger, sütemények közül válogathatnak a látogatók, a kisebbek pedig sokféle édességgel szemezhetnek. Vásárfiát is könnyű beszerezni, hiszen rengetek árus is ellátogatott portékájával a rendezvényre.

Most a legtöbben a felvonulásra várakoznak, ami 14 órakor kezdődik.

Fotós: Bege Botond

 

 

Címkék#szüret

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában