Sebességmérés

2023.06.06. 11:35

Drága száguldások a vasi utakon: 193-mal előzött egy BMW-s, nem ő volt az egyetlen ámokfutó - fotók

A Vas vármegyei rendőrök továbbra is fokozott figyelmet fordítanak a kiemelt baleseti okokra, így rendszeresen hajtanak végre sebesség-ellenőrzéseket a balesetveszélyes útszakaszokon.

Police.hu

Forrás: Police.hu

A Vas Vármegyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályának járőrei továbbra is rendszeresen végeznek sebesség-ellenőrzést a fokozottan balesetveszélyes útszakaszokon. A rendőri jelenlét célja, a szabálytalanul közlekedők forgalomból történő kiszűrése, a balesetek számának csökkentése - tájékoztat hivatalos oldalán a Vas Vármegyei Rendőr-főkapitányság. 

A 87-es számú főúton végzett ellenőrzés során egy autós Szombathely térségében a megengedett 90 km/h helyett 193 km/h sebességgel haladt, melynek során egy 159 km/h-val közlekedő gépkocsit előzött meg. A veszélyes manővert végrehajtó gépkocsi üzemben tartójával szemben 200.000 Ft-os közigazgatási bírság került kiszabásra. A másik, 159 km/h-val közlekedő gépkocsi üzemben tartója 90.000 Ft összegű bírságra számíthat.

Forrás: Police.hu
Forrás: Police.hu

A sebességmérések során egy sofőr Gérce térségében hajtott 90 km/h sebesség helyett 162 km/h sebességgel. Ebben az esetben a jármű vezetőjével szemben 90.000 Ft-os közigazgatási bírságot került kiszabásra, továbbá hat előéleti pontot is kapott a sofőr a szabálytalanságért.

Forrás: Police.hu

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában