Csillogó felnik, széles kasztnik és ültetés

2023.06.10. 12:50

Egyedi kialakítású autócsodák a Fő téri tuningtalálkozón Szombathelyen - rengeteg fotóval

Szombathely Fő terén gyűltek össze szombat délelőtt az autók szerelmesei, hogy megmutassák járműveiket, megosszák egymással tapasztalataikat és együtt élvezzék az autók látványát.

Tóth Kata

Fotó: Unger Tamás

Frissítve:

Az autócsodák tulajdonosaival is beszélgettünk a szombathelyi tuningtalálkozón

Korábban írtuk:

Több mint 1200 jelentkezőből nyolcvan autó tulajdonosa kapott lehetőséget a bemutatkozásra. A Szentháromság-szobortól a városmakettig német járművek uralták a terepet, japán és amerikai típusok társaságában – némelyikben egy családi ház árával. A tuningtalálkozón nem volt gumifüstölés, driftelő kocsik se szaggatták az aszfaltot – Beő Péter fő szervező azt mondja, arra törekedtek, hogy nyugalmas, „kiállós” találkozót rendezzenek, hasonlót, mint a legendás GTI-találkozók voltak az ausztriai Wörth-i tónál. – Reggel 9 óráig jártak be az autók a Kossuth Lajos utca felől, utána mindenkitől virtuálisan elvettük a slusszkulcsát. A végén a Széchenyi utca felé távozunk majd – osztotta meg velünk.

Közelebbről is megcsodáltuk a különböző típusú és márkájú járműveket. A frissen épített és átépített szépségek tulajdonosait is kérdeztük. A részletekkel később jövünk.

 


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában