Ingatlanbazár

2023.01.29. 11:30

Nem csökkent, hanem nőtt az ára egy badacsonytomaji giga háznak!

Míg júliusban 360, immár 380 millió forintot kérnek egy badacsonytomaji, 390 nm-es házért. A Balaton partja 650 méterre található, a többi paraméterért viszont már irány a színes fotókkal teli ajánlat!

“A Balaton északi partján Balatoni örök-panorámával, eladásra kínálunk egy 9 szobás házat, mely jelenleg állandó vendégkörrel működő vendégház, de állandó lakhatásra is kíválóan alkalmas. A vízparttól 650 m-re található. Telek területe: 3764nm. Épület területe: 3x130nm + teraszok erkélyek. 

Az ingatlan 1992-ben családi házként készült el, akkoriban oly módon, hogy a tetőtérben kerültek kialakításra a vendégszobák. 2016-ban az ingatlant újjáépítették, csak a tartófalak és a tető maradt. A felújításkor kialakításra került 8db 2 ágyas szoba és egy 2 szobás lakrész, 24 férőhelyes reggeliző előkészítő konyhával, recepcióval. 

 

A ház a következő extrákkal van felszerelve: 

6 személyes személyfelvonó, 4 személyes jakuzzi, infra-szauna zuhanyzóval, klíma minden szobában, kábel tv (54csatornával), 3x63 Amper áram ellátás, internet, riasztó, füstjelző, kamera minden bejáratnál, kapuban és a parkolóban, kerti pergola, medence (fedett), napozó terasz, 19 napelem (szeptemberben került beüzemelésre). A fűtési rendszer minden helyiségben külön szabályozható, melyet a recepcióról lehet vézérelni. A házhoz tartozik még egy különálló garázs (30nm), minimum 2 autó részére. A kert dísznövényekkel, gyümölcsfákkal beültetve, egy részében a konyhakert került kialakításra öntözőrendszerrel. Ár: 380.000.000-Ft [...]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!