PL: a Chelsea és az Arsenal is a West Ham ászára pályázik – sajtóhír

D. Á.D. Á.
Vágólapra másolva!
2023.03.21. 18:30
null
Declan Rice hamarosan BL-ben szereplő csapatban játszhat (Fotó: Getty Images)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Arsenal és Chelsea küzdhet meg a West Ham United védekező középpályásáért, Declan Rice-ért.

 

Angol sajtóhírek szerint Mikel Arteta első számú prioritása lesz a nyári átigazolási időszakban Rice szerződtetése. A középpályás állítólag mindenképp távozni szeretne a „kalapácsosoktól”, hiszen egy bajnokaspiráns, Bajnokok Ligájában szereplő csapatnál futballozna.

Az Arsenal városi riválisa, a Chelsea is szívesen tudná soraiban az angol válogatott játékost. Igaz, a kékeknek nincs túl sok esélyük, hogy a 2022–2023-as kiírásban a legjobb négyben végezzenek a Premier League-ben, de a BL-ben ott vannak a legjobb nyolc között. Rice-nak ráadásul van közös múltja Graham Potter együttesével, hiszen a Chelsea akadémiájáról igazolt a West Hambe.

Az biztos, hogy a „kérőknek” nagyon a zsebükbe kell nyúlniuk, ha meg akarják szerezni Rice-t, a The Times szerint a WHU 80 millió fontért hajlandó elengedni a sztárját. Korábban egyébként az olasz transzferguru, Fabrizio Romano is arról tájékoztatta a követőit, hogy az Arsenal vagy a Chelsea lehet a befutó Rice-ért.

 


 

 

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik