Ünneplés közben ellopták a Milan edzőjétől a bajnoki aranyérmét

US Sassuolo v AC Milan - Serie A NurPhoto General news Soccer Soccer Match Serie A Serie A Match May 22 2022 22th May 2022 US Sassuolo Competition Reggio Emilia Horizontal SPORT
Stefano Pioli vezetésével 11 év után nyert ismét bajnoki címet az AC Milan
Vágólapra másolva!
Vasárnap este a Sassuolo legyőzése után az AC Milan 2011 után ünnepelhet újra bajnoki címet, és a klub történetének 19. Serie A-diadalát aratta, amivel befogta az örökrangsorban második Intert. Stefano Piolinak, a bajnokcsapat mesterének azonban nem lehetett felhőtlen az öröme, ugyanis az ünneplés közben valaki leszakította a nyakáról és ellopta a bajnoki aranyérmét.

A lefújás után Reggio Emiliában azonnal meg is ejtették az éremátadást, az AC Milan játékosai pedig hatalmas bulizásba kezdtek.

Stefano Pioli vezetésével 11 év után nyert ismét bajnoki címet az AC Milan Forrás: NurPhoto via AFP/Francesco Scaccianoce

Ezt követően a milánói csapat szurkolói beözönlöttek a pályára, ott pedig egy ismeretlen szurkoló ellopta Piola aranyérmét az ünneplés alatt.

– nyilatkozta az AC Milan edzője az ünneplést követően.

Az olasz labdarúgó-bajnokságot szervező Lega Serie A a közösségi-oldalon már üzent is Piolinak, hogy természetesen kapni fog egy másik aranyérmet az ellopott helyett érmet.