Meggyilkolták egy buszmegállóban a korábbi világbajnok bokszoló édesapját

David Lemieux v Gary O'Sullivan GettyImageRank2 Boxing - Sport USA Nevada Las Vegas Fighting Knocking Photography Competition Round Middleweight Golden Boy Promotions Gary O'Sullivan PersonalityInQueue T-Mobile Arena - Las Vegas FeedRouted_NorthAmerica Da
LAS VEGAS, NV - SEPTEMBER 15: David Lemieux (L) celebrates after knocking out Gary O'Sullivan in the first round during their middleweight bout at T-Mobile Arena on September 15, 2018 in Las Vegas, Nevada. Al Bello/Getty Images/AFP (Photo by AL BELLO / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
David Lemieux korábbi világbajnok bokszoló a hivatalos közösségi oldalán tudatta, hogy édesapját lelőtték Kanadában.

Múlt hét kedden körülbelül 65 perc különbséggel két gyilkosságot hajtottak végre Montreal két különböző kerületén. A rendőrség beszámolója szerint ugyanaz volt az elkövető mindkét esetben, az áldozatokat pedig véletlenszerűen választotta ki. Az egyik meggyilkolt férfi a kanadai középsúlyú ökölvívó, David Lemieux édesapja volt, aki éppen a buszra várt, amikor lelőtték.

A 33 éves egykori IBF-középsúlyú világbajnok megerősítette a hírt azzal, hogy Instagram oldalán egy képet osztott meg, amelyhez annyit írt, „nyugodj békében, apu".

A rendőrök kedd este találták meg Lemieux apját egy park közelében, de már a helyszínen halottnak nyílvánították. A holttesten lőtt sebeket találtak.

A Le Journal de Montreal információi szerint két nappal a támadások után a rendőrök lelőttek egy 26 éves férfit, akit a gyilkosságokkal gyanúsítottak. A lap beszámolója szerint a férfinél lőfegyver volt és mentális egészségügyi problémákkal küzdött.