Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Ha megkóstolod Gáspár Bea islerét, többé nem keresel másik receptet!

default user icon
MME
Gáspár Bea élő adásban osztotta meg a legfinomabb, legmlósabb isler receptjét és jópár elkészítési praktikát is. A konferanszié Gáspár Győző volt, a meghívott vendégük pedig a Séfek séfe utolsóként kieső amatőr játékosa, Kenza.

Gápár Beáról köztudott, hogy zseniálisan süt-főz, a Mindmegette.hu-nál is sokszor vendégeskedett már: videón mutatta meg, hogyan készíti például a Fanta-szeletet, a Sacher-tortát, a répatrotát, és még sok más ínycsiklandó finomságot.

A hétvégén Bea a konyhájukból jelentkezett be élőben, a Facebookon. A műsort Gáspár Győző konferálta fel, akitől megtudhattuk, hogy Bea islert készít majd, és, hogy érkezik hozzá egy sztárvendég, aki végigkuktáskodja és -beszélgeti majd az adást: ő pedig nem más, mint Kenza, a Séfek séfe pénteki kiesője, az utolsóként versenyben maradt amatőr játékos.

A receptet iderakjuk, de Bea profi tippjeiért, és persze az utánozhatatlan előadásmód miatt, mindenképpen érdemes megézni a videót is, amiből közben az is kiderül,mikor jelenik meg Bea következő szakácskönyve, és hogyan érezte magát a műsorban Kenza, és mit érez a piros csapat mentora, Vomberg Frici iránt!

Tehát íme a Bea-féle isler receptje:

Hozzávalók:
30 dkg liszt (szitálva)
20 dkg vaj
10 dkg porcukor(szitálva)
1 db tojás
A töltelékhez:
lekvár
A bevonathoz:
1 tábla étcsoki
pici olaj
Mehet még bele:
fahéj
citromhéj
vágott dió

Elkészítése:
Egy robotgép segítségével összegyúrjuk a tészta hozzávalóit, aztán pihentetjük 20 percet a hűtőben. Pihentetés után kinyújtjuk, karikákat szaggatunk belőle, és 180-ra előmelegített sütőben megsütjük.
Betöltjük lekvárral aztán csokiba mártjuk, rácsra pakolva hagyjuk, hogy a felesleg lecsöpögjön, amíg megdermed a csoki - és kész is!

Itt pedig az elkészítést és  csevegést nézhetitek végig:

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek

Friss