Vb 2022: lefeküdt vagy sem csapattársa nejével? Vlahovics most megszólalt!

TŐKE JÁNOSTŐKE JÁNOS
Vágólapra másolva!
2022.11.30. 16:38
null
Vlahovics (jobbra) bekeményített (Fotó: Getty Images)
Miután egyre több portál kapta fel azt a hírt, hogy a szerb válogatott berkein belül nincs minden rendben az utolsó, sorsdöntő mérkőzés előtt, amelyen Dragan Sztojkovics kiválasztottjainak a továbbjutáshoz le kell győzniük Svájcot, várható volt, hogy a csapat szerda délutáni sajtótájékoztatóján az érintett játékosok is megszólalnak a sajtóban megjelenő hírekkel kapcsolatban. Amelyek arról szóltak, hogy pár napja egyes labdarúgók a válogatottbeli társaik feleségeivel töltötték az éjszakát, s hogy Nemanja Gudelj, valamint uka Jovics november 28-án reggel összeverekedtek az edzésen.

 

„Először is nagyon sajnálom, hogy így kell kezdenem egy sajtótájékoztatót a világbajnokságon” – nyilatkozta Dusan Vlahovics, aki azokra a vádakra, hogy egyik csapattársa feleségével létesített szexuális viszonyt, azt felelte, ilyeneket azok mondanak, akik frusztráltak, komplexusaik vannak, és azok, akik a válogatott érdeke ellen dolgoznak.

„Egységesebbek vagyunk, mint valaha. A megjelent dolgoknak nincs valóságalapjuk, de sajnos ez jellemző mifelénk. Meg fogom védeni a becsületemet, törvényes és jogi úton is, ha erre szükség mutatkozik. Nem először történik ilyen, korábban nem reagáltam hasonló esetekben, nem az én stílusom, most azonban kénytelen voltam megszólalni. Ahelyett, hogy mindenki támogatna bennünket, lényegtelen dolgokról esik szó. Nem rovom ezt fel nekik, ugyanis ezek olyan emberek, akik semmit sem értek el az életben, azonban nem fognak az én nevemmel népszerűségre szert tenni. Ezekkel a dolgokkal kapcsolatban nem kívánok többet megszólalni” – mondta Vlahovics.

HOGY ÁLL A G-CSOPORT, KINEK MI KELL A TOVÁBBJUTÁSHOZ?

BRAZÍLIA: már továbbjutott, és csak akkor nem lesz csoportelső, ha kikap Kameruntól, miközben Svájc győz, és brazil, svájci összevetésben a gólkülönbség az európai csapatnak kedvez.
SVÁJC:
ha legyőzi Szerbiát, továbbjut, ha kikap tőle, kiesik. Ha döntetlent játszik Szerbiával, szintén továbbjut, ha Kamerun nem győzi le Brazíliát. Amennyiben az afrikaiak nyernek, a gólkülönbség, illetve a több szerzett gól rangsorol közöttük – jó eséllyel Kamerun javára.
KAMERUN: csak akkor juthat tovább, ha legyőzi Brazíliát, és közben Szerbia nem veri meg Svájcot úgy, hogy a gólkülönbsége jobbá váljon, mint az övé.
SZERBIA: csak akkor juthat tovább, ha legyőzi Svájcot, és közben Kamerun nem veri meg Brazíliát úgy, hogy a gólkülönbsége jobb maradjon az övénél.

A CSOPORT PÉNTEKI PROGRAMJA
20.00:
Kamerun–Brazília (Tv: M4 Sport) – élőben az NSO-n!
20.00: Szerbia–Svájc (Tv: Duna World) – élőben az NSO-n!

A G-CSOPORT ÁLLÁSA
1. Brazília 2 2 3–0 +3 6
2. Svájc 2 1 1 1–1 0 3
3. Kamerun 2 1 1 3–4 –1 1
4. Szerbia 2 1 1 3–5 –2 1
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik