Légiósok: az Atlético és a Real Sociedad keresztbe tesz a Benficának Kerkez-ügyben?

Vágólapra másolva!
2023.05.30. 13:31
null
Kerkez Milos (jobbra) akcióban a West Ham United ellen (Fotó: Getty Images)
A portugál sportlap, a Bola értesülései szerint spanyol és angol klubok Kerkez Milos iránt megnyilvánuló érdeklődése nehezíti a Benfica dolgát, amely tárgyalásban áll a magyar válogatott labdarúgó megszerzésének ügyében.

 

A Bola úgy tudja, hogy a lisszaboni csapat továbbra is sokallja Kerkez Milos vételárát – húszmillió euró alatt nem szívesen adná el őt jelenlegi klubja, a holland AZ Alkmaar –, de nem csak ez hátráltatja az ügymenetet.

A Bola megfogalmazása szerint „egyre nagyobb a zaj” a 19 éves balhátvéd körül, amit a portugálnál erősebb ligából érdeklődő klubok okoznak. A sportlap angol és spanyol csapatokra utal, kettőt meg is nevezve: az Atlético Madrid és a Real Sociedad ugyanúgy BL-beli játéklehetőséget kínál Kerkeznek, ahogyan a Benfica, csakhogy mellette topligás futballt is.

A Leverkusenbe igazoló Alejandro Grimaldo utódját mielőbb megtalálni és szerződtetni kívánó Benfica nem örül, hogy a tárgyalások lassan haladnak – írja a Bola, amely szerint az érdekeltek már Portugáliában és Olaszországban is egyeztettek, de hiába megnyerő Kerkez számára az, ahogyan a lisszaboni klub menedzseli a fiatal labdarúgókat, egyezség nem született. Június első felében várható az újabb megbeszélés az érdekeltek között.

Visszatérve a vételárra, a Bola információi szerint az AZ által tárgyalási alapként megjelölt húszmillió eurót a Benfica szeretné lealkudni 15 millió euró közelébe. Szóval ha a játékos végül rábólint a neki tett ajánlatra, a két klubnak még jócskán gyúrnia kell egymást…

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik