FTC: „Érzelmek közt búcsúzom” – a középpályás is elköszönt

Vágólapra másolva!
2023.05.30. 07:47
null
Mehdi Boudjemaa távozik a Ferencvárostól (Fotó: Szabó Miklós)
A 25 éves, francia-algériai középpályás, Mehdi Boudjemaa az Instagram-oldalán köszönt el a Ferencváros labdarúgócsapatától.

„Meghatottan jelentem be, hogy távozom a Ferencvárostól. Az elmúlt hat hónap a sérülésem ellenére is rendkívüli volt a számomra. Büszke vagyok, hogy hozzájárulhattam a bajnoki cím megszerzéséhez” – írta Instagram oldalán a francia-algériai Mehdi Boudjemaa, aki mindössze három meccsen, 156 percet játszott az NB I-ben. A középpályás februárban, a törökországi földrengés okozta rendkívüli helyzetben érkezett a nyárig kölcsönbe a Fradihoz a Hataysportól.

„Köszönöm a Ferencváros vezetőinek a szívélyes fogadtatást a Törökországban történt földrengés utáni helyzetben. Hálás vagyok az edzőknek, a technikai személyzetnek és a csapattársaknak a bizalmukért, támogatásukért” – búcsúzott a középpályás, akinek jövő nyárig szól a szerződése a török klubnál.

Boudjemaa is azok közé a játékosok közé tartozhat a Ferencvárosnál, akikről Kubatov Gábor, a klub elnöke beszélt az M4 Sportnak, a vasárnapi, bajnoki ünneplés alkalmával, amikor úgy fogalmazott, hogy a télen kölcsönbe hozott igazolások nem váltották be igazán a hozzájuk fűzött reményeket.

Ő a második a játékos, aki a vasárnapi utolsó NB I-es forduló után elköszönt a Ferencvárostól, a bosnyák védő, Adnan Kovacevic is az Instagramon búcsúzott.


VÁRHATÓ NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A FERENCVÁROSNÁL
Érkezők:

Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérhet: Stjepan Loncar (bosnyák, KV Kortrijk – Belgium)
Az utánpótlásból felkerültek/profi szerződést kötöttek: Berényi Erik, Gágyor Domán Szilárd
Kiszemeltek (sajtóhírek alapján): Mohammed Abu Fani (izraeli, Maccabi Haifa – Izrael), Daler Kuzjajev (orosz, Zenit – Oroszország), Cebrail Makreckis (lett-marokkói, Pirin Blagoevgrad – Bulgária), Alekszandar Pesics (szerb, Crvena zvezda – Szerbia), Carlos Strandberg (svéd-mozambiki, Asz-Szajlija SC – Katar), Varga Barnabás (Paksi FC)
Távozók: Adnan Kovacevic (bosnyák)
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatérhetnek klubjukhoz: Baráth Péter (Debreceni VSC), Mehdi Boudjemaa (francia-algériai, Hatayspor – Törökország), Ángelo Sagal (chilei, Gaziantep FK – Törökország)
Távozhatnak/érdeklődnek irántuk: Bogdán Ádám (lejár a szerződése), Vécsei Bálint (lejár a szerződése)
Kölcsön után végleg távozhatnak:
Roko Baturina (horvát, Racing Santander – Spanyolország), Zsejko Gavrics (szerb, DAC – Szlovákia), Giorgi Haraisvili (grúz, Dinamo Tbiliszi – Grúzia), Iynbor Patrik (Vasas), Varga Ádám (KTE), Szánthó Regő (DAC – Szlovákia)

Az FTC II keretéhez tartozó és az NB II-es partnercsapatnak, a Soroksárnak kölcsönadott labdarúgók nem szerepelnek a felsorolásban.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik