Guardiola szivarral, a Manchester City sztárigazolása sörrel ünnepelt a csapatbuszon - videó

775816404 fbl Horizontal
Manchester City's Spanish manager Pep Guardiola smokes a cigar as he attends an event for fans with members of the Manchester City football team following an open-top bus parade through Manchester, north-west England on May 23, 2022, to celebrate winning the 2021-22 Premier League title. - Manchester City's latest Premier League title triumph established the champions as a burgeoning dynasty. City's fourth title in five seasons is arguably the greatest achievement of Guardiola's glittering career as he found a way to hold off Liverpool's relentless challenge by one point. (Photo by Oli SCARFF / AFP)
Vágólapra másolva!
A Manchester City őrült versenyfutásban, egy pont előnnyel végzett a Liverpool előtt a Premier League-ben és megvédte címét. A csapatnál alaposan megünnepelték a sikert, Pep Guardiola szivarozott, míg Jack Grealish sörözött a csapatbuszon.

Pep Guardiola már a negyedik Premier League-serlegét hódította el a Manchester City edzőjeként, ráadásul ezúttal az utolsó fordulóban dőlt el a bajnoki cím sorsa. Az Aston Villa elleni összecsapás különösen emlékezetesre sikeredett, mert kétgólos hátrányból felállva nyertek 3-2-re Phil Fodenék.

A csapatnál nem aprózták el az ünneplést, a katalán sztáredző az edzői stábbal együtt szivarozott, a nyitott tetejű buszon pedig hatalmas fiesztát csaptak a játékosok.

A futballisták közül különösen a tavaly nyáron 100 millió fontért leigazolt Jack Grealish volt elemében, az új David Beckhamnek is becézett szélső nagyszerűen érezte magát, önfeledten sörözött és szinte showmanként szórakoztatta a szurkolókat.

Guardioláék a nyitott tetejű busszal végigmentek a manchesteri városközponton, az utcákon mindenütt szurkolók tömkelege kísérte végig a csapatot.