FTC: meglepő fordulat? Tokmac Nguen mégis maradhat – sajtóhír

Cs. B.Cs. B.
Vágólapra másolva!
2022.05.24. 11:41
null
Sajtóhírek szerint Tokmac Nguen marad a Fradi játékosa (Fotó: Tumbász Hédi)
Annak ellenére, hogy a lejáró szerződésű Tokmac Nguent az utóbbi időben számos csapattal hírbe hozták, a megbízható norvég napilap, a VG Sporten úgy tudja, hogy a támadó három évvel meghosszabbította kontraktusát a Ferencvárossal.

 

A megbízható napilap szerint két szerb csapat, a Holender Filipet is foglalkoztató Partizan Beograd és a Crvena zvezda is élénken érdeklődött a norvég válogatott játékos iránt, de a korábbi sajtóhírek szerint a török Besiktas, a holland Feyenoord, valamint a nagyszerű anyagi feltételeket kínáló japán Nagoya Grampus is szívesen látná soraiban Tokmac Nguent.

Ennek ellenére a VG úgy tudja, hogy Ferencváros vezetőségének sikerült meggyőznie a 28 éves játékost, aki az értesülés szerint három évvel meghosszabbítja a nyáron lejáró szerződését.

Az FTC elnöke, Kubatov Gábor a Nemzeti Sportnak adott interjújában elárulta, hogy a hét közepéig pont kerülhet az ügy végére.

Nguen a 2019-es téli átigazolási időszakban igazolt a budapesti zöld-fehérekhez, akikkel sorozatban négy bajnoki címet nyert, s 147 tétmérkőzésen összesen 43 gólt szerzett és 26 gólpasszt adott.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A FERENCVÁROSNÁL
Érkezők:
Adama Traoré (mali, Sheriff Tiraspol – Moldova)
Kölcsönbe érkezők: –
Kölcsönből visszatérhetnek: Csonka András (Budafok), Csontos Dominik (Soroksár), Gera Dániel (Puskás AFC),Iyinbor Patrick(Vasas),Katona Bálint (KTE),Katona Máté (Soroksár), Varga Ádám (Soroksár)
Az utánpótlásból felkerültek/profi szerződést kötöttek: –
Kiszemeltek: Andrian Kraev (bolgár, Levszki Szófia – Bulgária), Derek Cornelius (kanadai, Vancouver Whitecaps – Kanada, jelenleg Panetolikosz – Görögország), Saliou Guindo (KF Laci – Albánia)
Távozók: Miha Blazic (szlovén, lejár a szerződése, Angers – Franciaország?)
Kölcsönbe távozók: –
Távozhatnak/érdeklődnek irántuk: Roko Baturina
(horvát), Lasa Dvali (grúz, lejár a szerződése), Róbert Mak (szlovák, lejár a szerződése), Marko Marin (német, visszavonul), Tokmac Nguen (szomáliai-norvég, lejár a szerződése, Besiktas – Törökország, Feyenoord – Hollandia, Nagoja Grampus – Japán), Somália (brazil)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik