Egy popzenére kattantak rá a Liverpool szurkolói négy éve a BL-döntőben - videó

Dua Lipa Bajnokok Ligája döntő 2018
British singer-songwriter Dua Lipa sings before kick off of the UEFA Champions League final football match between Liverpool and Real Madrid at the Olympic Stadium in Kiev, Ukraine on May 26, 2018. (Photo by Paul ELLIS / AFP)
Vágólapra másolva!
A négy évvel ezelőtti Real Madrid-Liverpool BL-döntőn Dua Lipa volt a mérkőzést megelőző show fellépője. Az angol szurkolók egy életre a szívükbe zárták a koszovói-albán énekesnőt egyik akkori legfrissebb zeneszámával együtt.

A 2018-as döntő helyszíne Kijev volt. Az Olimpiai Stadionban a meccset ugyan a madridiak nyerték 3-1-re, de a Liverpool szurkolói így sem távoztak üres kézzel az ukrán fővárosból.

Dua Lipa volt a 2018-as BL-döntő előtti show sztárfellépője Forrás: AFP/Paul Ellis

Az énekesnő hónapokkal később bevallotta, hogy eléggé ideges volt a fellépése előtt, de elmondta, hogy a Liverpool-drukkerek támogatása segített neki, akik együtt énekelték vele a One Kiss című - Calvin Harrisszel közös - számát.

Ugyan az ikonikus You'll Never Walk Alone klubhimnuszt soha nem szorítja le az első helyről, és talán még a The Fields of Athenry nevű klasszikus is a One Kiss előtt van, de 2018 óta utóbbi is szerves része egy-egy Pool-meccsnek. Íme egy válogatás a slágerlisták élén több hetet eltöltő számból liverpooli előadásban:

A Real Madrid-Liverpool BL-döntő szombat este 21:00-kor veszi kezdett a párizsi Stade France-ban. Számunkra nem kérdés, hogy a lelátó vörös felén ismét felcsendül ez a dal.