Minden idők legrosszabb szögletét rúgta Mourinho sztárigazolása - videó

AS Roma v Shakhtar Donetsk - Pre-Season Friendly NurPhoto General news Pre Season Friendly Match AS Roma August 7 2022 7th August 2022 Stadio Olimpico Horizontal SPORT
Paulo Dybala of A.S. Roma during the Friendly match between A.S. Roma and FC Shakhtar Donetsk at Stadio Olimpico on August 7th, 2022 in Rome, Italy. (Photo by Domenico Cippitelli/LiveMedia/NurPhoto) (Photo by Domenico Cippitelli / NurPhoto / NurPhoto via AFP)
Vágólapra másolva!
Az AS Roma felkészülési mérkőzésen 5-0-ra kiütötte a Sahtar Donyeck együttesét. A meccsen a Juventustól megszerzett Paulo Dybala a 4. percben borzasztóan rosszul végzett el egy szögletet.

Az argentin sztár a meccsen veszélyesen futballozott, több helyzetet is kidolgozott, de a mérkőzés elején még kereste a formáját.

A 4. percben szögletet végezhetett el, de rettentően gyengén találta el a labdát, amelyet laposan kirúgott az alapvonalon túlra.

José Mourinho csapata egyébként remekül játszott és 5-0-ra nyert, így önbizalomtól duzzadva várhatja a Serie A nyitófordulóját, amely során a Salernitana vendégeként lép pályára augusztus 14-én.