Real: megegyeztek Casemiróról a Man. Uniteddel – hivatalos

D. S. B.D. S. B.
Vágólapra másolva!
2022.08.19. 21:29
null
Casemiro már biztosan elhagyja a Real Madridot, amely megegyezett a Manchester Uniteddel (Fotó: AFP)
A spanyol labdarúgó-bajnokságban (La Liga) címvédő Real Madrid és az angol Manchester United is hivatalos honlapján számolt be róla, hogy mindenben megegyeztek a 30 éves brazil középpályás, Casemiro „vörös ördögökhöz” igazolásáról.

A hírek szerint a 63-szoros brazil válogatottért először 60 millió fontot, majd bizonyos feltételek teljesülése esetén további 10 millió fontot fizet a Manchester United a Real Madridnak, Casemiro pedig négyéves szerződést köthet Erik ten Hag csapatával.

A Manchester Unitednek azonban a személyes feltételekről is meg kell egyeznie Casemiróval, akinek még vízumot is kell intézni, valamint természetesen orvosi vizsgálat is vár rá, mielőtt aláírja szerződését.

A 30 éves középpályás 2013-ban, 20 évesen a brazil Sao Paolótól igazolt a Realhoz, ahol eleinte a B-csapatnál jutott neki lehetőség, majd a 2014–2015-ös idényt kölcsönben a Portónál töltötte. A „blancókhoz” való visszatérése után azonban szinte kirobbanthatatlan volt a csapatból, s a Bajnokok Ligáját ötször, a spanyol bajnokságot, a spanyol és az európai Szuperkupát, valamint a klubvilágbajnokságot egyaránt háromszor nyerte meg, míg a spanyol kupát egyszer emelhette magasba.

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik