Vb 2022: Flick állása is veszélyben, Tuchel válthatja – sajtóhír

Vágólapra másolva!
2022.12.06. 13:00
null
A csalódást keltő vb-szereplés után veszélyben lehet Hans-Dieter Flick szövetségi kapitányi pozíciója (Fotó: Getty Images)
A német Kicker.de értesülései szerint a csalódást keltő világbajnoki szereplés után nem csak a válogatott igazgatói posztjáról távozó Oliver Bierhoff lehet az egyetlen áldozat és Hans-Dieter Flick állása is veszélyben van azt követően, hogy a nationalelf nem jutott tovább Spanyolország, Japán és Costa Rica mellett kvartettjéből a katari tornán.

Mint megírtuk, nem tölti ki 2024-ig érvényes szerződését és távozott a német labdarúgó-válogatott igazgatói posztjáról Oliver Bierhoff. A Kicker szerint a posztra lehetséges jelöltek között van a Hertha BSC jelenlegi sportigazgatója, Fredi Bobic és a korábban az angol Manchester Unitednél dolgozó, jelenleg az osztrák válogatottat irányító Ralf Rangnick, míg a Borussia Dortmundnál alkalmazásban álló Matthias Sammer tanácsadóként vállalhat szerepet.

A portál azt is tudni véli, hogy Bierhoff pozíciója után Hans-Dieter Flick szövetségi kapitány állása is veszélyben lehet, s a Chelsea-vel 2021-ben Bajnokok Ligáját nyert Thomas Tuchelt említi lehetséges utódként, megemlítve, hogy Tuchel korábban Rangnickkal is dolgozott együtt.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik