Vágólapra másolva!
Az ötszörös aranylabdás Cristiano Ronaldo januárban kétéves szerződést kötött a szaúdi al-Nasszr labdarúgócsapatával. A 38 éves támadó ezzel minden bizonnyal lesétált az európai futballtérképről, az edzője viszont koránt sincs erről meggyőződve.

Ronaldo eddig két meccsen lépett pályára az al-Nasszr csapatában, de gólt még nem tudott rúgni. Ráadásul a szaúdi Szuperkupa elődöntőjében az Al-Ittihad drukkerei a "Messi, Messi" rigmussal fogadták, ami nyilvánvalóan fájó pont lehet a portugál sztárnak.

Ronaldo a Közel-Keletre igazolásakor azt mondta: „Európában a munkám véget ért, megnyertem mindent, és játszottam a kontinens legfontosabb csapataiban."

Rudi Garcia szerint Ronaldo még mindig a világ egyik legjobbja Forrás: Anadolu Agency via AFP/2023 Anadolu Agency/Mohammed Saad

Azonban Rudi Garcia, az al-Nasszr francia edzője úgy gondolja, Ronaldo nem Szaúd-Arábiában fogja befejezni a pályafutását.

- nyilatkozta Rudi Garcia.

A francia edző nyilatkozata kissé túlzó, hiszen tavaly nyáron az átigazolási időszakban minden Ronaldo Manchesterből való elvágyódásáról szólt.

A portugál támadó ügynöke, Jorge Mendes júlisuban a Bayern Münchennek, a Chelsea-nek, a Napolinak, Atlético Madridnak és a Barcelonának beajánlotta az ötszörös aranylabdást, aki a fizetése 30%-ról is hajlandó lett volna lemondani, de sehol sem kértek a szolgálataiból.

Ronaldo végül maradt Manchesterben, de november 22-én szerződést bontott vele a klub, miután egy Piers Morgannek adott exkluzív interjúban botrányosan nyilatkozott a Manchester Unitedról és a csapaton belüli helyzetéről.

Ezt követően Ronaldónak szabadon igazolható futballistaként ismét lett volna lehetősége elhelyezkedni Európában, de nem kapkodtak érte.